Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Vengers novērtē spēlētāju atdevi

Andrejs Siliņš

Vengers novērtē spēlētāju atdevi
Arsēns Vengers
Foto: AP

Pēc vakar aizvadītās UEFA Čempionu līgas G grupas spēles pret "FC Porto", kurā izcīnīta uzvara ar 4:0, Londonas "Arsenal" galvenais treneris Arsēns Vengers nosauca savas komandas sniegumu par labāko šosezon.

"Tā bija atdeve, kādu vēlējos," sacīja Vengers. "Iespējams, tā bija mūsu labākā spēle šosezon. Mēs varējām gūt vēl pāris vārtus, bet galvenais uzdevums bija izcīnīt uzvaru un izdarīt to pārliecinoši. Neizdarīju maiņas, jo nevēlējos, lai kāds spēlētājs justos par kaut ko vainīgs."

"Esam bijuši nedaudz uzvilkti, jo īpaši sezonas sākumā, bet šoreiz viss bija kārtībā," treneris paslavē komandas koncentrēšanās līmeni spēlei. "Premjerlīgas un Čempionu līgas līmenī tas ir ļoti svarīgi."

"Šādu sniegumu arī gaidīju," priecīgs bija treneris. Tāpat Vengers atkal paslavēja 19 gadus veco Teo Volkotu: "Nevar teikt, ka 19 gadu vecumā viņš ir sasniedzis maksimumu. Domāju, ka viņš vēl var progresēt ļoti daudz, bet šoreiz viņš atkal parādīja, ka viss notiek pareizajā virzienā."

Izmantotie resursi:
bbc.com