Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Skoulzs ārā uz astoņām nedēļām

Andrejs Siliņš

Skoulzs ārā uz astoņām nedēļām
Pols Skolzs
Foto: AFP

UEFA Čempionu līgas E grupas spēlē pret dāņu "Aalborg" savainojumu guvušais "Manchester United" pussargs Pols Skoulzs, visdrīzāk, izkritīs no ierindas uz sešām līdz astoņām nedēļām, jo savainojis ceļgala saites.

"Pagaidām grūti pateikt, cik savainojums ir nopietns, bet izskatās pēc saišu savainojuma, un tādā gadījumā bez viņa mums būs jāiztiek sešas līdz astoņas nedēļās," pirmos secinājumus izdarīja komandas galvenais treneris sers Alekss Fergusons.

Tāpat uz maiņu uzprasījās uzbrucējs Veins Rūnijs, taču treneris pēc mača tomēr cerēja uz labāko: "Mēs ceram, ka tās atkal nav saites. Viņš vienkārši sajuta savu potīti. Domāju gan, ka sestdienas mačā pret "Blackburn Rovers" viņš nepiedalīsies."

Treneris vēlējās atzīmēt arī pozitīvo, izceļot uzbrucēja Dimitara Berbatova sniegumu: "Viņš guva divus fantastiskus vārtus. Tas palīdzēs iegūt pārliecību pašam spēlētājam. Kad par tevi ir samaksāta tāda summa (30,75 miljoni sterliņu mārciņu - A.S.), tu gribi gūt vārtus pēc iespējas ātrāk, un viņam tas izdevās."

Pats Berbatovs gan ir mierīgāks: "Zināju, ka tas ātrāk vai vēlāk notiks, bet, protams, komandas uzvara ir pats svarīgākais visā šajā. Man tie bija tikai kārtējie vārti."

Izmantotie resursi:
bbc.com