Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

"Ventspils" un "Metalurgs" soli no Baltijas pusfināla

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Ventspils" un "Metalurgs" soli no Baltijas pusfināla
Federiko Martiness ar partneriem
Foto: fkventspils.lv

Šovakar tiks aizvadītas pirmās divas Triobet Baltijas futbola līgas ceturtdaļfinālu atbildes spēles. Labas izredzes tikt labāko četru komandu skaitā ir "Ventspils" un "Liepājas Metalurga" futbolistiem.

Ventspilnieki ceturtdaļfinālā samēro spēkus ar Igaunijas klubu "Flora". Pirmajā mačā izbraukumā "Ventspils" uzvarēja ar 1:0, kaut arī tikpat labi pārsvars varēja būt arī krietni vien lielāks. Vienīgos vārtus guva Vladimirs Bespalovs. Vērts piebilst, ka tajā spēlē kurzemnieki laukumā sūtīja praktiski tikai rezervistus, un nav izslēgts, ka līdzīgi tiks darīts arī šodien. Komandas galvenais treneris Sergejs Podpalijs pēc Virslīgas spēles ar "Olimpu" gan atzina, ka vairāki spēlētāji tika atpūtināti, lai labāk sagatavotos tieši šīsdienas spēlei. Mača sākums plkst. 18:00.

Otrais mačs būs skatāms ne tikai klātienē, bet arī Viasat Sport Baltic televīzijas tiešraidē. "Liepājas Metalurgs" savā laukumā uzņems "Jūrmalu-VV", ar kuru viesos (Ķekavā) nospēlēja 1:1. Tajā spēlē mača rezultātu atklāja nominālie mājinieki pēc Romāna Mickeviča sitiena, bet neilga pirms cīņas noslēguma neizšķirtu Liepājai nodrošināja Pāvels Surņins. Šosezon komandas tikušās arī vēl divas reizes. Latvijas kausa izcīņas spēlē "Metalurgs" uzvarēja pagarinājumā ar 2:1, bet nesenajā Virslīgas spēlē par liepājnieku pārsvaru vispār nebija ne mazāko šaubu - 5:0. Paskatīsimies, vai šoreiz Vladimira Babičeva padotie būs spējīgi likt pretiniekam panervozēt. Liepājniekus pilnībā apmierinās arī bezvārtu neizšķirts.

Triobet Baltijas futbola līga

1/4 fināli

Pāris1. spēle2. spēleSumma
Skonto - Ekranas1:120. aprīlis
Šiauliai - Levadia0:020. aprīlis
Jūrmala-VV - Liepājas Metalurgs1:119. aprīlis
Flora - Ventspils0:119. aprīlis

Izmantotie resursi:
TrioBet Baltic League

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2011-04-19 11:42, pirms 13 gadiem
Šodien kaut kā man neverās vaļā Floras mājas lapa,bet ar viņu sastāvu labi var iepazīties šajā saitā:http://www.jalgpall.ee/team.php?team=4&b=ML&year=2011
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2011-04-19 14:19, pirms 13 gadiem
cikos sakas spele?

     [+] [-]

, 2011-04-19 15:56, pirms 13 gadiem
Ventspilī šodien ieeja bezmaksas! Cerams bus vairak skatitajus!

     [+] [-]

, 2011-04-19 16:57, pirms 13 gadiem
Pirmajā spēlē FKV labā vartus gūva Romāns Bespalovs nevis Vladimirs.