Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Akinfejevs ārā uz pusgadu, Jerjomenko pārceļas uz "Rubin", pastiprinājums arī "Anzhi"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Akinfejevs ārā uz pusgadu, Jerjomenko pārceļas uz "Rubin", pastiprinājums arī "Anzhi"
Igors Akinfejevs
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Transfēru loga aizvēršanās brīdis ir ļoti tuvu, tādēļ pilnā sparā papildinājumus meklē arī Krievijas Premjerlīgas vienības. Tajā pašā laikā sliktas ziņas pienākušas Maskavas "CSKA", kas būs spiests iztikt bez komandas pamatvārtsarga Igora Akinfejeva. Viņa aizvietotājs tiks meklēts Mančestrā.

Jau Rakstījām par Igora Akinfejeva gūto savainojumu cīņā ar Maskavas "Spartak" un tā uzbrucēju Velitonu. Lai arī daudzi cerēja, ka Akinfejevs nevarēs spēlēt 1-2 mēnešus, šodien Vācijā veiktās pārbaudes sarūgtinājušas visus viņa cienītājus.

Akinfejevam konstatēts kreisā ceļgala krustenisko saišu plīsums, tāpat viņam konstatēts iekšējā meniska plīsums un kaulu tūska. Krusteniskās saites talantīgais vārtsargs bija sarāvis jau 2007. gadā, un tad rehabilitācijas process aizņēma sešus mēnešus. Operācija viņam tiks veikta jau nākamajā nedēļā. Skaidrs, ka Akinfejevs nevarēs palīdzēt Krievijai cīņā par vietu Eiropas čempionāta finālturnīrā, tādējādi pirmā vārtsarga vieta varētu tikt atvēlēta Vjačeslavam Malafejevam.

Par viņa aizvietotāju varētu tikt izvēlēts "Manchester United" vārtsargs polis Tomašs Kuščaks, kurš ir izsalcis pēc spēļu prakses. Visticamāk, "CSKA" šo futbolistu īrēs līdz nākamajam gadam.

Savu sastāvu turpina pastiprināt Mahačkalas "Anzhi", kas jau tuvākajā laikā parakstīs līgumu ar Beļģijā dzimušo Marokas izlases pussargu Mehdi Karselu Gonsalesu (22). Par šo futbolistu iepriekš interesi izrādīja arī Maskavas "Spartak", bet nespēja vienoties par personīgā līguma nosacījumiem. Par futbolista pāreju mahačkalieši samaksās ap desmit miljoniem eiro, bet futbolists liks parakstu uz četru gada līguma.

Kazaņas "Rubin" savā rīcībā iegūs somu brāļus Jerjomenko. Romāns Jerjomenko (24) jau izteicis vēlmi pārcelties uz Krieviju, bet Kijevas "Dynamo" kavējas ar viņa pārdošanu. Tiek lēsts, ka šovakar darījums tiks nokārtots oficiāli. Pārejas summa sastāda apmēram 12 miljonus eiro. Romāns parakstīs līgumu uz četriem gadiem. Viņa vecākais brālis Aleksejs (28) jau parakstījis trīs gadu līgumu. Līdz šim viņš spēlēja Harkovas "Metalist". Ja Romāns Jerjomenko patiešām tiks pārdots, viņš kļūs par visu laiku dārgāko Somijas futbolistu.

"Rubin" interešu lokā nonācis arī slovāku pussargs Miroslavs Stoha, kurš līdz šim pārstāvējis turku "Fenerbahce". Šī futbolista pakalpojumos ieinteresējies arī Sanktpēterburgas "Zenit". Vērts piebilst, ka šodien nomainījusies Kazaņas komandas valde. No prezidenta amata atlaists Aleksandrs Gusevs, kura vietu ieņems Dmitrijs Samarenkins. Tāpat amats uzteikts ģenerāldirektoram Jevgēņijam Golovam. Galvenais iemesls - neprasme atrast spēcīgus uzbrucējus, kaut arī iztērēti lieli finanšu līdzekļi (Obafemi Martinss, Karloss Eduardo u.c.).

Par sevi atgādinājis arī Maskavas "Dinamo", kas iegādājies baltkrievu "BATE" pussargu , kā arī atrasts jauns vārtsargs Jevgēņija Pomazana izskatā (līdzšinējais pirmais numurs Vladimirs Gabulovs pārdots "Anzhi").

Izmantotie resursi:
СПОРТ-ЭКСПРЕСС: Ежедневная спортивная газета....
Чемпионат.com: новости спорта - Чемпионат.com
Советский спорт
talkSPORT - for men who love to talk sport

     [+] [-]

, 2011-08-30 20:26, pirms 13 gadiem
kā es viņu saprotu....

  -3 [+] [-]

, 2011-08-30 20:35, pirms 13 gadiem
Nekas, uz Euro 2012 pusfinālu jābūt ierindā!

     [+] [-]

, 2011-08-30 21:00, pirms 13 gadiem
Gabulovs noteikti nebija pirmais nr. Antoha Šunins pārliecinoši viņu izēda no sastāva. Pomazans būs labs bekaps.

  +1 [+] [-]

, 2011-08-30 21:39, pirms 13 gadiem
Un vel Anzhi grib iegut MU aizargu Vidicu!!! it ka pa 25 miljoniem !!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-08-30 21:57, pirms 13 gadiem
Uz Krieviju tikai pec naudas!!! Tadas algas pat nemaksa Katara...

  +2 [+] [-]

, 2011-08-30 22:02, pirms 13 gadiem
Cik ir Anzhi budžets? Un cik tam bagātniekam ir kopējais piķis, ka var tik daudz tērēt?

     [+] [-]

, 2011-08-30 22:13, pirms 13 gadiem
mixters rakstīja: Cik ir Anzhi budžets? Un cik tam bagātniekam ir kopējais piķis, ka var tik daudz tērēt?
Suleyman Kerimov - Wikipedia, the free...
aptuveni 7.8 miljardi dolaru

     [+] [-]

, 2011-08-31 08:56, pirms 13 gadiem
žel futbolisata bet 6 meneši tas bus ja vis labi ies nu jacer pilniba lai atvgutos gads bus vajadzigs.