Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Īrijas trešās līgas klubs kļūdaini notur klusuma brīdi dzīvam futbolistam

Agris Suveizda

Īrijas trešās līgas klubs kļūdaini notur klusuma brīdi dzīvam futbolistam
0e99_bumba

LETA--AFP. Kāds Īrijas pēc spēka trešās līgas futbola klubs "Ballybrack" noturējis klusuma brīdi dzīvam futbolistam.

Kā ziņo Īrijas raidorganizācija RTE, "Ballybrack" sociālajos tīklos izplatīja informāciju, ka motocikla avārijā ir miris viņu komandas spāņu futbolists Nuno La Fuente, bet vienība pirms viena no čempionāta mačiem pret "Arklow" ieturēja klusuma brīdi. Pēc tam gan izrādījās, ka šī informācija ir nepatiesa, jo La Fuente nebija cietis avārijā un ar viņa veselību viss ir kārtībā.

"Zināju, ka par mani būs kāds stāsts, bet domāju, ka tas būs par lauztu kāju," vēlāk sacīja pats spēlētājs. "Uzzināju, kad vakar biju mājās pēc darba beigām, spēlēju videospēles un pēkšķi saņēmu zvanu no darba. Un man teica, ka esmu kļuvis par slavenību. Tā arī uzzināju, ka esmu miris. Tā ir nopietna ziņa, taču arī nedaudz smieklīga, jo neesmu miris un neviens īstenībā nav cietis. Uzreiz zvanīju mammai, jo viņa neko nezināja, bet sieva jau bija informēta un kņadai Facebook uzmanību nepievērsa."

"Ballybrack" publicēja atvainošanās vēstuli, sakot, ka vienības pārstāvis, kurš šo informāciju izplatīja, vairs nav kopā ar vienību. "Tā ir nepieļaujama kļūda no cilvēka, kuram pašam bija personīgas problēmas, par ko savukārt pārējie kluba pārstāvji nebija informēti." Klubs atvainojies arī citām līgas vienībām, kas piedāvāja savu palīdzību un izteica līdzjūtību saistībā ar neeksistējušo futbolista nāvi.

Tāpat paziņojuma dēļ tika pārcelta viena no čempionāta spēlēm, bet klubs nav komentējis, vai viltus ziņa par futbolista nāvi bija tādēļ, lai nebūtu jāaizvada spēle.

Izmantotie resursi:
LETA
https://www.joe.ie/sport/fernando-n...

  +2 [+] [-]

, 2018-11-28 16:21, pirms 6 gadiem
Līdzjūtība saistībā ar neeksistējušo futbolista nāvi.

Pat Marks Tvens lepotos ar tādu teikumu.

     [+] [-]

, 2018-11-28 17:22, pirms 6 gadiem
Vispār jau tur uzreiz pārādījās runas, ka ziņa izplatīta, lai izdotos panākt spēles pārcelšanu. Un tas spēlētājs pat esot ticis brīdināts, lai nejūtas pārsteigts.

https://www.joe.ie/sport/fernando-n...