Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Forums: FC Barcelona iespējas ČL

Forums: FC Barcelona iespējas ČL
Roberts Levandovskis. Foto: AFP/Scanpix

Lai vai kā ,bet futbols ir neparedzams.Šajā gadījumā runāsim par Barcelona iespējam iekļūt ČL 8finālā. Barcelona ar Robertu Levandovski priekšgalā stāsies pretī Minhenes Bayern. Proti Barcelona obligāti jāuzvar Bayern un Inter jāzaudē Plzen! Šāds scenārijs nav neiespējams ,bet maz ticams ,šāds pavērsiens!Barcelona klubā rindās nevarēs palīdzēt S.Roberto,M.Depajs,R.Araujo, un A.Kristiensens- Bayern rindās klubam nevarēs palīdzēt L.Sane, L.Hernandez,B.Sarr un jau minētais M.Noiers pirmā spēle savā starpā noslēdzās ar 2:0 Bayern labā. Barcelona vienmēr ir bijusi parocīgs pretinieks Bayern komandai! Bet kā jau minēju Inter vēl var izteikt daudz!

Barcelona ir daudz labi spēlētāji, aizsardzības līnija ir novājināta,bet arī Bayern nav bez problēmām klubā nespēlē pamatvārtsargs Noiers! Atliek vien cerēt uz neiespējamo Inter zaudējums!