Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Autors: Sporta Eksperts#1

Forums: FC Barcelona iespējas ČL

Forums: FC Barcelona iespējas ČL
Roberts Levandovskis. Foto: AFP/Scanpix

Lai vai kā ,bet futbols ir neparedzams.Šajā gadījumā runāsim par Barcelona iespējam iekļūt ČL 8finālā. Barcelona ar Robertu Levandovski priekšgalā stāsies pretī Minhenes Bayern. Proti Barcelona obligāti jāuzvar Bayern un Inter jāzaudē Plzen! Šāds scenārijs nav neiespējams ,bet maz ticams ,šāds pavērsiens!Barcelona klubā rindās nevarēs palīdzēt S.Roberto,M.Depajs,R.Araujo, un A.Kristiensens- Bayern rindās klubam nevarēs palīdzēt L.Sane, L.Hernandez,B.Sarr un jau minētais M.Noiers pirmā spēle savā starpā noslēdzās ar 2:0 Bayern labā. Barcelona vienmēr ir bijusi parocīgs pretinieks Bayern komandai! Bet kā jau minēju Inter vēl var izteikt daudz!

Barcelona ir daudz labi spēlētāji, aizsardzības līnija ir novājināta,bet arī Bayern nav bez problēmām klubā nespēlē pamatvārtsargs Noiers! Atliek vien cerēt uz neiespējamo Inter zaudējums!


"Vitesse" pret PSV. Foto: imago/Pro Shots/Scanpix
3

Saikne ar Abramoviču maksā "Vitesse" 18 punktus un pirmo izlidošanu 35 gadu laikā

Nīderlandes Karaliskās futbola asociācijas (KNVB) neatkarīga licencēšanas komiteja pieņēmusi lēmumu atņemt 18 punktus Eredivisie pastarītei Arnemas "Vitesse", kas tādējādi garantējusi augstākās līgas pamešanu.
Lionels Mesi. Foto: Reuters/Scanpix
2

Vārtsargam rupja kļūda, Mesi atgriešanās neglābj no izstāšanās no CONCACAF Čempionu kausa

CONCACAF Čempionu kausā, ko agrāk dēvēja par Čempionu līgu, noskaidroti visi pusfinālisti. Šonakt atbildes spēlēs uzvarēja Meksikas klubi "Pachuca" un "Monterrey", sasniedzot nākamo kārtu.
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai

Ikaunieka un Dubras vienības savstarpējā cīņā zaudē kārtējos punktus

Lietuvas A līgā futbolā noslēgusies septītās kārtas izspēle, šodien laukumos cīnoties trim latviešu futbolistiem.