Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

"Fenerbahce" spēlē Turcijā līdzjutējs piekauj vārtu tiesnesi

"Fenerbahce" spēlē Turcijā līdzjutējs piekauj vārtu tiesnesi
Foto: Fanatik.com

Turcijas futbolā reti kad ir patiešām mierīgas spēles, un vakardienas „Trabzonspor” un „Fenerbahce” duelis nebija izņēmums, jo kāds īpaši satrakojies „Trabzonspor” līdzjutējs izskrēja laukumā un sāka sist vārtu tiesnesi. Mačs, protams, tika apturēts.

„Trabzonspor” otrā puslaika vidū bija nokļuvusi iedzinējos ar 0:4, un ar vārtu guvumiem „Fenerbahce” rindās bija izcēlušies arī bijušie Mančestras „United” spēlētāji Robins van Pērsijs un Nani. Līdz galam gan maču neizdevās izspēlēt, jo „Trabzonspor” līdzjutēji pamazām sāka laukumā šaut pirotehniku, kā arī izsviest laukumā citus priekšmetus, taču kompensācijas laikā pienāca arī Turcijas standartiem īpaši huligānisks izgājiens.

Kāds fans no tribīnēm izskrēja laukumā, tika garām stadiona apsardzei un uzbruka vārtu tiesnesim Volkanam Bajarslanam, nogrūžot viņu gar zemi. Pirms apsardzes darbinieki paspēja huligānu aizturēt, viņš vēl vairākas reizes iesita uz zemes guļošajam tiesnesim, acīmredzami atzīstot viņu par galveno vainīgo savas komandas sakāvē.

Mačs tika pārtraukts, un abu komandu spēlētāji nekavējoties pameta laukumu. Pilnīgi skaidrs, ka „Trabzonspor” šajā mačā tiks ieskaitīts zaudējums, vai nu saglabājot neizspēlētās spēles rezultātu vai arī piešķirot tehnisko zaudējumu. „Fenerbahce” šī uzvara ļāvusi samazināt atstatumu līdz čempionāta līderei „Besiktas” līdz vairs tikai trim punktiem.


Izmantotie resursi:
Trabzonspor v Fenerbahce called off after fan...

, 2016-04-25 13:01, pirms 8 gadiem
Šādiem cilvēkiem nav vietas futbolā, jādiskvalificē un jāliedz apmeklēt stadionu!
, 2016-04-25 13:32, pirms 8 gadiem
Marcello92 rakstīja: Šādiem cilvēkiem nav vietas futbolā, jādiskvalificē un jāliedz apmeklēt stadionu!
Jā, man arī nepatīk tie vārtu tiesneši...
, 2016-04-25 14:18, pirms 8 gadiem
Es nesaprotu. Apsardze gulēja tajā brīdī , kad satrakojies līdzjutējs paspēja izskriet uz futbola laukuma?.
, 2016-04-25 15:02, pirms 8 gadiem
Cerams, ka tam dornim pēctam iztaisīja kārtīgu ribu masāžu ar steku..
, 2016-04-25 15:20, pirms 8 gadiem
Pareizi, lai tiesneši saprot, kad nedrīkst toto spēlēt, varbūt gluži laukumā slānīt nav labi, bet ārpus tā, ja esi noziedzies un tad tev nav ko meklēt pie tiesāšanas, je nejēdz to darīt.
, 2016-04-25 18:15, pirms 8 gadiem
karlosm rakstīja: Pareizi, lai tiesneši saprot, kad nedrīkst toto spēlēt, varbūt gluži laukumā slānīt nav labi, bet ārpus tā, ja esi noziedzies un tad tev nav ko meklēt pie tiesāšanas, je nejēdz to darīt.
Kā tu zini, ka viņš spēlē toto? Tu kaut kāds telepāts vai detektīvs esi, ka visu tik labi zini, ko viņš spēlē vai nespēlē?
, 2016-04-25 18:19, pirms 8 gadiem
karlosm rakstīja: Pareizi, lai tiesneši saprot, kad nedrīkst toto spēlēt, varbūt gluži laukumā slānīt nav labi, bet ārpus tā, ja esi noziedzies un tad tev nav ko meklēt pie tiesāšanas, je nejēdz to darīt.
ceru, ka tevi pie stadiona noslānīs pirmo
, 2016-04-25 18:25, pirms 8 gadiem
Pats esmu bijis gan uz basketbola, gan uz futbola spēli Turcijā, nevaru nenoliegt, ka spēlēs apmeklē daudzi patiešām stulbi cilvēki.
, 2016-04-25 19:29, pirms 8 gadiem
Turcija ir "Dienvidu Krievija" pa lielam..Širminieks + saule
, 2016-04-25 20:14, pirms 8 gadiem
Kimberley rakstīja: Pats esmu bijis gan uz basketbola, gan uz futbola spēli Turcijā, nevaru nenoliegt, ka spēlēs apmeklē daudzi patiešām stulbi cilvēki.
Šis ir tas brīdis kad Tev jāsaka "...oh wait"
Arne Slots. Foto: AP/Scanpix
2

Slots apstiprina kļūšanu par Klopa pēcteci ''Liverpool'' trenera amatā

Par nākamo Anglijas Premjerlīgas komandas ''Liverpool'' galveno treneri plāno kļūt līdzšinējais ''Feyenoord'' speciālists Arne Slots. To viņš šodien apstiprinājis pats. Kopā ar ''Feyenoord'' Slots kļuvis par Nīderlandes čempionu un kausa ieguvēju.
Jirgens Klops un Pepeins Leinderss. Foto: Zumapress.com/Scanpix
1

Ilggadējais Klopa palīgs Leinderss kļūs par Austrijas granda "Salzburg" galveno treneri

Austrijas futbola klubs "Salzburg" pavēstījis par vienošanās panākšanu uz trim sezonām ar komandas jauno galveno treneri Pepeinu Leindersu, kurš amatā stāsies pēc šīs sezonas beigām.
Glāzgovas "Rangers" centieni atspēlēties: "Celtic" soda laukumā divi vārtsargi. Foto:

"Celtic" triumfē derbijā un ceturtdaļsoli no Skotijas titula, "Rangers" pussargam rūgts puslaiks

Skotijas Premjerlīgā ļoti tuvu 12. čempiones titulam kopš 2012. gada ir Glāzgovas "Celtic", kura sestdien pilsētas lielklubu derbijā jeb The Old Firm ar 2:1 pārspēja tiešo sāncensi "Rangers", divas kārtas pirms sacensību beigām iegūstot sešu punktu pārsvaru.