Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Anrī atkāpjas no ''CF Montreal'' galvenā trenera amata

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Anrī atkāpjas no ''CF Montreal'' galvenā trenera amata
Tjerī Anrī. Foto: Reuters/Scanpix

Francijas futbola leģenda Tjerī Anrī atkāpies no ASV Augstākās futbola līgas (MLS) kluba ''CF Montreal'' galvenā trenera amata ģimenes apsvērumu dēļ.

Anrī 2019. gadā tika atlaists no ''Ligue 1'' komandas ''Monaco'' galvenā trenera amata un tā paša gada novembrī kļuva par ''CF Montreal'' stūrmani. Titulētā francūža vadībā komanda pirmo reizi četru gadu laikā iekļuva MLS play-off turnīrā. Nu 2003./2004. gada Londonas ''Arsenal'' jeb The Invincibles komandas rezultatīvākais futbolists atkāpies no Kanādā bāzētā kluba galvenā trenera amata ģimenes apstākļu dēļ un atgriezīsies Londonā.

''Pandēmijas dēļ nevarēju satikt savus bērnus. Diemžēl esošo ierobežojumu dēļ un tā, ka tuvākajos mēnešos mums būtu jāpārceļās uz ASV, situācija nemainīsies. Būšana prom no bērniem ir ļoti smaga. Tāpēc ar nožēlu jāsaka, ka esmu nolēmis pamest ''CF Montreal'' un atgriezties Londonā pie ģimenes. Vēlos pateikties visiem līdzjutējiem, spēlētājiem un komandas darbiniekiem, kas mani lieliski uzņēma Monreālā,'' paziņojumā sacīja 43 gadus vecais Anrī.

Tjerī Anrī trenera karjerā no 2016. līdz 2018. gadam bija Beļģijas nacionālās valstsvienības trenera asistents, bet 2018./2019. gada sezonā vadīja jau minēto ''Monaco''. Jaunā Augstākās futbola līgas sezona sāksies 3. aprīlī.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...

     [+] [-]

, 2021-02-27 21:13, pirms 3 gadiem
..labs lēmums. ģimene vienmēr 1. vietā.