Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Kijevas "Dynamo" atlaiž Sjominu

Andris Liepa
Andris Liepa

Kijevas "Dynamo" atlaiž Sjominu
Jurijs Sjomins
Foto: AP

Ukrainas granda „Dynamo” vadība atlaidusi komandas līdzšinējo treneri Juriju Sjominu.

Kamēr Doņeckas „Shakhtar” sezonu sākusi izcili, Ukrainas Premjerlīgā braši soļojot 1. vietā ar perfektu 9-0-0 bilanci, Kijevas „Dynamo” ar 7-0-2 ieņem vien dalītu (pēc punktu skaita) 2.-3. vietu ar „Dnipro”. Līdzīgi Čempionu līgā – „Shakhtar” grupu turnīru sāka ar uzvaru pār dāņu „Nordsjælland” (2:0), bet „Dynamo” Parīzē zaudēja PSG ar graujošo 1:4. Pie tam tas bija otrs 1:4 pēc kārtas – vakar ar tādu pašu rezultātu tika zaudēts… „Shakhtar” Ukrainas kausa izcīņā.

Pēc šī zaudējuma mājienus deva pieredzējušais „Dynamo” vārtsargs Aleksandrs Šovkovskis: „Pienācis laiks klubā pieņemt lēmumus, nepieciešama apdomāta rīcība. Vai jāveic radikālas izmaiņas? Tas nav jautājums man un ir lietas, kuras nedrīkst iznest ārpusē no komandas iekšienes, taču dažreiz gribas kliegt.”

Kluba pacietības mērs bija pilns un šodien korektā stilā (pateicoties Sjominam par darbu) treneris ir atlaists. „Dynamo” vadība sola tuvākajā laikā paziņot jaunā trenera vārdu. Sjomins „Dynamo” par treneri strādāja kopš 2010. gada beigām, pirms tam vadot šo komandu arī laika posmā no 2007. līdz 2009. gadam.

  -1 [+] [-]

, 2012-09-24 22:42, pirms 12 gadiem
Vēl no rīta championat.com rakstīja.ka Sjomins vēl nav atlaists.Ātri viss izmainījās.