Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Kostarikas izlases futbolists gājis bojā autoavārijā

Gundars Zaburdajevs
Gundars Zaburdajevs

Kostarikas izlases futbolists gājis bojā autoavārijā
Foto: AFP/Scanpix

Vakar traģiskā autoavārijā Kostarikas kalnos bojā gājis 25 gadus vecais šīs valsts futbola izlases un dāņu kluba "Aalborg " futbolists Deniss Maršals. Dzīvību negadījumā zaudēja arī Maršala sieva.

Maršals un viņa sieva vakar devās mājās uz Limonas provinci Kostarikā, kad viņu auto sadūrās ar smago automašīnu. Diemžēl negadījumā abi neizdzīvoja. Maršalu identificējis vietējās apkaimes policists. "Viņš bija jauns, ar spožu nākotni. Tika mīlēts savas dzīvespriecīgās dabas dēļ. Mēs esam šokēti, tas ir liels trieciens," saka Kostarikas izlases galvenais treneris Rikardo la Volpe.

25 gadus vecais futbolists karjeru sāka Kostarikas klubā "Puntarenas", bet 2009. gadā pārcēlās uz Dānijas Superlīgu, pievienojoties "Aalborg" komandai. Savas valsts izlasē viņš paspēja aizvadīt 19 mačus un gūt vienus vārtus – pirms piecām dienām Zelta kausa izcīņas ceturtdaļfinālā viņš izlīdzināja rezultātu Kostarikas mačā pret Hondurasu. Vēlāk gan viņa izlase zaudēja 11 metru sitienu sērijā.

Izmantotie resursi:
eurosport.yahoo.com
Goal.com