Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

''Ajax'' neļauj Jolam kļūt par ''Fulham'' galveno treneri

''Ajax'' neļauj Jolam kļūt par ''Fulham'' galveno treneri
Martins Jols
Foto: Digitale/Scanpix

Nīderlandes čempionāta komanda Amsterdamas ''Ajax'' neļauj tās līdzšinējam galvenajam trenerim Martinam Jolam kļūt par Anglijas Premjerlīgas vienības ''Fulham'' galveno treneri.

Jau iepriekš tika ziņots, ka Anglijas Premjerlīgas komanda ''Fulham'' ir vienojusies ar Martinu Jolu par to, ka tas kļūs par komandas jauno galveno treneri. Iepriekšējais vadītājs, Rojs Hodžsons pievienojās ''Liverpool''. Šo pāreju nevēlējās pieļaut Amsterdamas ''Ajax'' vadība, kas iesaistījās šajā darījumā, vēlētos iegūt no ''Fulham'' kompensāciju par šo pāreju.

Pats treneris šobrīd apgalvojis, ka komanda nav atļāvusi šo pāreju: ''''Ajax'' vadība lika man nojaust, ka viņi nevēlas, lai pametu komandu. Un nedomāju, ka šajā gadījumā pats varu pamest ''Ajax'' un pārcelties uz Anglijas Premjerlīgu. Es pievienojos šai komandai pagājušajā sezonā, lai būtu veiksmīgs ar šo komandu un izveidotu labu un konkurētspējīgu sastāvu. Šīs pašas lietas vēlos ar komandu sasniegt arī nākamajā sezonā.''

Līdzīgi izteicās ''Fulham'' vadība, apgalvojot, ka ''Ajax'' nav ļāvusi Martinam Jolam pāriet uz komandu un, visticamāk, šī pāreja nenotiks.

Izmantotie resursi:
www.uk.eurosport.yahoo.com

Slēpts komentārs: neimanis

  -3 [+] [-]

, 2010-07-22 20:27, pirms 14 gadiem
neimanis rakstīja: Bo re , es laistu viņu uz fulham. Lai amatā iet kāds jauns treneris, kuram nākotnē būtu perspektīvas , lai būtu Nīderlandes izlases treneris.
silts laiks, burnu gribās.

     [+] [-]

, 2010-07-22 21:21, pirms 14 gadiem
Izskatās, ka pēc PK, kad daļa Ajax līderu aizies, atkal čempionu tituls var tikt kādām citam.

     [+] [-]

, 2010-07-23 00:07, pirms 14 gadiem
Ļoti labi saprotu "Ajax" nostāju. Par labiem speciālistiem jācīnās