Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Bijušais "Tottenham" uzbrucējs Mido vēlas atgriezties Eiropā

Bijušais "Tottenham" uzbrucējs Mido vēlas atgriezties Eiropā
Mido 'Middlesbrough'' rindās
Foto: Professional Sport/Scanpix

Ēģiptiešu uzbrucējs Mido, kurš agrāk spēlējis tādos klubos kā "Tottenham Hotspur", "AS Roma" un "Marseille", bet šobrīd spēlē Ēģiptes klubā "Zamalek", ir pārliecināts, ka janvārī atgriezīsies Eiropā, pieminot, ka labprāt pievienotos Nīderlandes klubam Amsterdamas "Ajax", kurā viņš savulaik pavadīja divas sezonas.

26 gadus vecais uzbrucējs kopš pērnā gada vasaras spēlē Ēģiptes klubā "Zamalek", kur viņš tiek īrēts no Anglijas Čempionāta kluba "Middlesbrough". Ēģiptes izlases spēlētājs, kurš šogad neticis iekļauts valstsvienības rindās pašreiz notiekošajā Āfrikas Nāciju kausā, iepriekšējās 4,5 sezonas spēlēja Anglijas Premjerlīgā, pārstāvot "Tottenham Hotspur", "Middlesbrough" un "Wigan". Pagājušajā sezonā no "Middlesbrough" līdz sezonas beigām Mido tika izīrēts "Wigan". Sezonas noslēgumā Mido bija jāatgriežas atpakaļ "Middlesbrough" (kā zināms, komanda nespēja noturēties Premjerlīgā un izkrita uz zemāku līgu – Čempionātu).

Klīda runas, ka Mido varētu pamest komandu, jo nevēlas spēlēt Čempionātā, bet jau vēlāk spēlētājs neieradās arī uz komandas pirmssezonas treniņu, kā rezultātā klubs viņu sodīja. Pēcāk kļuva zināms, ka Mido atgriezīsies dzimtenē, kur tiks izīrēts vietējam klubam "Zamalek". Lai nu kā, Mido paziņojis, ka nolēmis atgriezties Eiropā, jo vēlas spēlēt augstākā līmenī. Kā zināms, nesen Premjerlīgā atgriezās arī viņa ne mazāk skandalozais tautietis Amrs Zaki (26, uzbrucējs), kurš pagājušo sezonu arī pavadīja "Zamalek" rindās, bet šobrīd pievienojies "Hull City".

"Esmu par 90% pārliecināts, ka pametīšu "Zamalek" pirms janvāra transfēru perioda beigām. Interesi par mani izrāda "Hull" un vēl kāds Premjerlīgas klubs, kuru es pašreiz nenosaukšu. Varu tikai pateikt, ka šis klubs atrodas turnīra tabulas pirmajā pusē un konkrētu piedāvājumu man izteiks jau tuvākajās dienās," atklāja Mido. Taču spēlētājs varētu Premjerlīgā arī neatgriezties, jo izteicis vēlmi pievienoties Amsterdamas "Ajax", kuru trenē Martins Jols, ar kuru savulaik strādāts kopā "Tottenham".

"Martins Jols, kurš bija mans treneris "Tottenham" komandā, arī apsver iespēju man iegādāties. Viņš jautāja, vai nevēlos pievienoties "Ajax", un es atbildēju ar "jā" vārdu. Es labāk izvēlētos "Ajax" nekā Premjerlīgas klubu, jo tur man būs iespēja spēlēt Eiropas līgā (1/16 finālā pret "Juventus") un vēlreiz pierādīt, uz ko es patiešām esmu spējīgs," piebilda Mido, kurš savulaik tika uzskatīts par ļoti talantīgu futbolistu.

Izmantotie resursi:
skysports.com

  +1 [+] [-]

, 2010-01-21 22:51, pirms 15 gadiem
Nevar jau zināt, vai tajā pašā Ajax ietu sākumsastāvā, ka tik pārliecinoši runā... Tur jau vēl ir n-tie augsta līmeņa uzbrucēji...