Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

"Panathinaikos" treneris atkāpjas

"Panathinaikos" treneris atkāpjas
Žozē Pezeiru
Foto: AP

Ceturtdien no Grieķijas futbola kluba "Panathinaikos" galvenā trenera amata atkāpies 48 gadus vecais portugāļu speciālists Žozē Pezeiru, kuram ar komandu bija līgums vēl uz vienu sezonu.

"Panathinaikos" kluba pārstāvji pavēstījuši, ka lēmums pieņemts pēc abpusējas mutiskas vienošanās. "Gan es, gan klubs bijām ieinteresēti, lai es aizeju," kodolīgs komentāros bija Pezeiru.

Pēdējo spēli "Panathinaikos" galvenā trenera amatā Pezeiru aizvadīja trešdien, kad viņa vadītā komanda Grieķijas līgas play-off izcīņas spēlē cīnījās neizšķirti 1:1 ar Atēnu "AEK".

Grieķijas Superlīgā "Panathinaikos" ierindojās trešajā vietā, par četriem punktiem atpaliekot no pirmās vietas īpašniekiem Pireju "Olympiacos". Šādu sniegumu lielākā daļa atbalstītāju un kluba vadība uzskatīja par neveiksmi. Tomēr "Panathinaikos" izcīnītā trešā vieta klubam dod tiesības piedalīties nākamās sezonas UEFA Čempionu līgas turnīrā.

Paredzams, ka par "Panathinaikos" jauno galveno treneri tiks apstiprināts 59 gadus vecais serbu speciālists Dušans Bajevičs, kurš patlaban strādā Saloniku "Aris" vienībā. Bajevičs savā karjerā izcīnījis vairākus Grieķijas līgas titulus ar "AEK" un "Olympiacos" klubiem.

Izmantotie resursi:
iht.com