Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

"Chelsea" pārliecinoši iekļūst Pasaules klubu kausa finālā

Jānis Pārums

"Chelsea" pārliecinoši iekļūst Pasaules klubu kausa finālā
Huana Matas sistā bumba pēc brīža būs
"Monterrey" vārtos. Foto: AFP/Scanpix

Šodien Japānas pilsētā Tojotā tika aizvadīta Pasaules klubu kausa otrā pusfinālspēle. Tajā Anglijas "Chelsea" ar 3:1 apspēlēja Meksikas "Monterrey" un finālā sacentīsies ar Brazīlijas "Corinthians".

Japānā notiekošajā Pasaules klubu kausā piedalās septiņas komandas. Eiropas un Dienvidamerikas spēcīgākajām vienībām bija garantēta vieta pusfinālā, Ziemeļamerikas, Āfrikas un Āzijas čempiones turnīru sāka no ceturtdaļfināla, savukārt pati izcīņa sākās ar Okeānijas un Japānas čempioņu tikšanos.

Hirosimas "Sanfrecce" ar rezultātu 1:0 pieveica "Auckland City", savukārt ceturtdaļfinālā mājinieki japāņi ar 1:2 piekāpās "Al Ahly". Otrajā ceturtdaļfinālā Meksikas "Monterrey" pārliecinoši ar 3:1 pieveica Dienvidkorejas "Ulsan Hyundai". Vakar pirmajā pusfinālā Brazīlijas "Corinthians" ar minimālo 1:0 pieveica Ēģiptes "Al Ahly", kļūstot par pirmo finālisti.

Otrajā pusfinālā šodien spēkiem mērojās Anglijas "Chelsea" un Meksikas "Monterrey". Spēli nedaudz aktīvāk uzsāka "Chelsea", kuras aktivitātes panākumiem vainagojās 17.minūtē, kad mača rezultātu atklāja Huans Mata, izvirzot londoniešus vadībā – 1:0. Pirmais puslaiks tā arī noslēdzās, bet otrā puslaika sākums "Chelsea" bija ļoti veiksmīgs – vispirms 46.minūtē Toress panāca 2:0, bet divas minūtes vēlāk kļūdu pieļāva "Monterray" aizsargs Darvins Čavess, ieraidot bumbu savos vārtos – 3:0. Goda vārtus gan meksikāņiem izdevās gūt – jau kompensācijas laikā to paveica Aldo De Nigriss, panākot spēles beigu rezultātu – 3:1.

Tādejādi finālspēlē, kas notiks 16.decembrī, "Chelsea" mērosies spēkiem ar "Corinthians". Tad arī tiks aizvadīta spēle par trešo vietu starp "Al Ahly" un "Monterrey".

Izmantotie resursi:
FIFA Club World Cup - FIFA.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2012-12-13 15:30, pirms 12 gadiem
skatos uz to bildi un nevaru sagaidīt, kad beidzot bumba ielidos vārtos

  +1 [+] [-]

, 2012-12-13 15:50, pirms 12 gadiem
nu veiksmi finālā!!!

  -1 [+] [-]

, 2012-12-13 17:48, pirms 12 gadiem
sk.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2012-12-13 19:43, pirms 12 gadiem
Tavs tētis rakstīja: Pret maziem klubiņiem Rafa māk spēlēt... bet kas būs, ja pretim nāks MU, Arsenal, MC ?
Rafa gadījumā kādreiz nav vadījis "Liverpool", kurai savulaik veicās labāk nekā šobrīd?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja