Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Kovačevičam problēmas ar sirdi

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Kovačevičam problēmas ar sirdi
Darko Kovačevičs
Foto: AP

Grieķijas Superlīgas kluba "Olympiakos" uzbrucējam serbam Darko Kovačevičam ir nopietnas problēmas ar sirdi. Ļoti iespējams, ka uzbrucējam sava futbolista karjera būs jābeidz.

35 gadus vecais Kovačevičs atstāja Grieķiju jau svētdien, lai dotos uz Spāniju, kur futbolists nolēmis atpūsties, kā arī veikt veselības pārbaudes. Grieķu kluba ārsti ieteikuši futbolistam kādu laiku atpūsties un netrenēties, jo viņam ir nopietnas problēmas ar sirdi. Tādas pašas problēmas bija arī viņa tēvam un brālim, kuri, sirds problēmu dēļ, jau ir miruši.

Pirmajās pārbaudēs atklājies, ka futbolistam, visticamāk, būs nepieciešama operācija. Iespējams, ka futbolists vairs nevarēs turpināt savu karjeru, bet par to varēs spriest tikai vēlāk.

Grieķu kluba vadība jau sākusi meklēt aizvietotāju Kovačevičam, kaut arī viņš šosezon nebija starp kluba līderiem. Šosezon Darko kontā četri vārtu guvumi. Savas karjeras laikā slavenais serbu futbolists ļoti veiksmīgi spēlējis tādās komandās kā "Real Sociedad", "Red Star", kā arī "Juventus" un "Sheffield Wednesday".

Izmantotie resursi:
sportingreece.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-01-12 18:18, pirms 15 gadiem
Žēl, līdzīgi kā Turamam Vēlu veiksmi!

  -1 [+] [-]

, 2009-01-12 20:23, pirms 15 gadiem
nē... tikai ne Kovačevičs... lielisks uzbrucējs... vēlu veiksmi un visu labāko!

starp citu 4 goli Grieķijas Superlīgā ir labi, jo sogad līgas bombardierim ir tikai 5 (!!!) goli.

  +1 [+] [-]

, 2009-01-12 20:32, pirms 15 gadiem
patika ka šis sit bankas.....veseliiba ir pirmaja vietaa....lai turaas..