Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Pēc saļimšanas laukumā miris jau otrais beļģu futbolists pēdējo divu nedēļu laikā

Andrejs Siliņš

Pēc saļimšanas laukumā miris jau otrais beļģu futbolists pēdējo divu nedēļu laikā
Tims Nikots

23 gadu vecumā mūžībā aizgājis beļģu futbolists Tims Nikots, kurš piektdien laukumā saļima un pēc vairāku dienu cīņas par dzīvību pirmdien tika konstatēta futbolista nāve.

Nikots pārstāvēja "Wilrijk-Beerschot" klubu, kas spēlē Beļģijas pēc spēka ceturtajā līgā. Piektdien turnīra spēles laikā Nikots pēkšņi laukumā saļima. Nogādājot slimnīcā, futbolists tika iemidzināts mākslīgajā komā, tomēr cīņā par dzīvību Nikots pirmdien zaudēja.

"Tims cīnījās par savu dzīvību kā lācis. Viņš bija mūsu līdzjutēju elks. Vienmēr labā noskaņojumā, vienmēr gatavs neskaitāmiem selfijiem ar faniem," 23 gadus vecais futbolists raksturots kluba paziņojumā.

Nikots ir jau otrais beļģu futbolists, kurš sirds mazspējas dēļ devies aizsaulē pēdējo divu nedēļu laikā. 27. aprīlī dublieru čempionāta cīņā saļima "Lokeren" komandas aizsargs Gregorijs Mertenss. Trīs dienas vēlāk futbolists zaudēja cīņu par dzīvību.