Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Autors: Nauris Mackevičs

Krievija triumfē Granatkina piemiņas turnīrā

Krievija triumfē Granatkina piemiņas turnīrā
Krievijas U-18 futbolisti gavilē
Foto: granatkin.info

Ar Krievijas jauno futbolistu triumfu noslēdzies ikgadējais Sanktpēterburgā notiekošais FIFA pirmā viceprezidenta V.A.Granatkina vārdā nosauktais futbola turnīrs.

Krievijas jaunie futbolisti grupu turnīrā izcīnīja divas uzvaras, kā arī vienu reizi nospēlēja neizšķirti. Ar to pietika, lai grupā ieņemtu pirmo vietu. Finālā krieviem pretī stājās Turcijas futbolisti, kuri arī pirmajās trijās spēlēs izcīnīja divas uzvaras, kā arī vienu reizi nospēlēja neizšķirti, bet pirmo vietu izcīnīja, pateicoties labākai gūto un zaudēto vārtu attiecībai.

Fināls gan neizvērtās pārāk spraigs, jo Krievijas futbolisti ātri izvirzījās vadībā, bet puslaika izskaņā panāca arī 2:0. Arī otrajā puslaikā Turcijas U-18 nespēja izrādīt Krievijai nopietnu pretestību, beigās zaudējot ar 0:3.

Trešo vietu šajā turnīrā izcīnīja Ukrainas jaunie futbolisti, kuri ar 3:1 pieveica Čīli. Atgādināsim, ka astotajā vietā šajā turnīrā palika Latvijas U-18, kura cieta zaudējumus visās četrās turnīra spēlēs, kopumā gūstot tikai vienus vārtus.

Galīgais vietu sadalījums

VietaIzlase
1.Krievija
2.Turcija
3.Ukraina
4.Čīle
5.Baltkrievija
6.Beļģija
7.Azerbaidžāna
8.Latvija

Izmantotie resursi:
granatkin.info


, 2009-01-11 23:57, pirms 15 gadiem
Latvijai tik švaki.
Arne Slots. Foto: AP/Scanpix
2

Slots apstiprina kļūšanu par Klopa pēcteci ''Liverpool'' trenera amatā

Par nākamo Anglijas Premjerlīgas komandas ''Liverpool'' galveno treneri plāno kļūt līdzšinējais ''Feyenoord'' speciālists Arne Slots. To viņš šodien apstiprinājis pats. Kopā ar ''Feyenoord'' Slots kļuvis par Nīderlandes čempionu un kausa ieguvēju.
Jirgens Klops un Pepeins Leinderss. Foto: Zumapress.com/Scanpix
1

Ilggadējais Klopa palīgs Leinderss kļūs par Austrijas granda "Salzburg" galveno treneri

Austrijas futbola klubs "Salzburg" pavēstījis par vienošanās panākšanu uz trim sezonām ar komandas jauno galveno treneri Pepeinu Leindersu, kurš amatā stāsies pēc šīs sezonas beigām.
Glāzgovas "Rangers" centieni atspēlēties: "Celtic" soda laukumā divi vārtsargi. Foto:

"Celtic" triumfē derbijā un ceturtdaļsoli no Skotijas titula, "Rangers" pussargam rūgts puslaiks

Skotijas Premjerlīgā ļoti tuvu 12. čempiones titulam kopš 2012. gada ir Glāzgovas "Celtic", kura sestdien pilsētas lielklubu derbijā jeb The Old Firm ar 2:1 pārspēja tiešo sāncensi "Rangers", divas kārtas pirms sacensību beigām iegūstot sešu punktu pārsvaru.