Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Vjeri atgriežas futbolā?

Vjeri atgriežas futbolā?
Kristians Vjeri
Foto: Digitale/Scanpix

Bijušais Itālijas izlases uzbrucējs Kristians Vjeri, kurš profesionālo karjeru beidza pagājušajā gadā, apsver iespēju atgriezties lielajā futbolā, pievienojoties Brazīlijas ''Rio State Championship'' (Riodežaneiro štata futbola līga) komandai ''Boavista'', vēsta itāļu laikraksts ''Gazzetta dello Sport''.

37 gadus vecais Kristians Vjeri pašreiz atrodas Brazīlijas pilsētā Riodežaneiro, kur veic pārrunas ar ''Boavista'' kluba prezidenta Žozē Luisa Linsa dēlu Žoau Paulu Magalešu, apspriežot iespēju spēlēt šī kluba rindās no janvāra līdz jūnijam. Par karjeras turpināšanu ''Boavista'' rindās tika runāts jau pērnā gada novembrī, taču darījums toreiz tā arī nenotika. Noteikti jāpiemin, ka šī gada oktobra sākumā Vjeri šokēja daudzus ''Lazio'' fanus, kā arī mediju pārstāvjus, piedaloties Romas komandas treniņā. Taču tas, uz ko daudzi, iespējams, cerēja nenotika... Vienkārši patrenēties, kamēr klubam bija pārtraukums, viņu bija uzaicinājis ''Lazio'' spēlētājs Kristians Broki.

Lai nu kā, Vjeri vēlme atgriezties futbolā un atkal spēlēt ir tik liela, ka viņa pārrunas ar ''Boavista'' vadību atkal ir atsākušās. Pēc itāļu laikraksta ''Gazzetta dello Sport'' rīcībā esošās informācijas, Vjeri ''Boavista'' rindās centīsies atgūs sportisko formu, bet pēcāk pārcelsies uz Brazīlijas 2. līgas (Serie B) klubu ''Duque de Caxias'', kurš arī pieder Magalešam. Ja darījums tik tiešām notiks, tad ''Boavista'' būs 13. klubs, kurā Vjeri karjeras laikā spēlējis.

Bijušais Itālijas izlases spēlētājs (49 mačos 23 vārti) 2009. gada oktobrī paziņoja, ka nolēmis beigt karjeru. Pērnā gada aprīlī viņš lauza līgumu itāļu klubu ''Atalanta'' un pēcāk tā arī nespēja atrast jaunu darba vietu. Vēlāk, jūlija sākumā, Vjeri uz pārbaudes laiku pievienojās Premjerlīgas klubam ''Blackburn Rovers'', kurš tajā brīdī Austrijā aizvadīja treniņnometni, taču atgriežoties no Austrijas, itālis komandu atstāja, kārtējo reizi uzskatāmi parādot savu neprofesionālo attieksmi pret darbu. ''Manī vairs nav vēlmes spēlēt. Neinteresē arī ārzemju klubu piedāvājumi,'' toreiz atzina Vjeri.

Jāpiemin, ka Bobo (spēlētāja iesauka – R.Z.) savulaik bija viens no dārgākajiem pasaules futbolistiem. 1999. gadā Milānas ''Inter'' no ''Lazio'' viņu iegādājās par 32 miljoniem mārciņu. Kopumā 20 gadus ilgajā karjerā Vjeri spēlējis 12 dažādās komandās, pārstāvot tādus klubus kā ''Inter'', ''Juventus'', ''AC Milan'', ''Fiorentina'', ''Lazio'', Madrides ''Atletico'', ''AS Monaco'', kā arī astoņus gadus bijis iekļauts (1997.-2005.g.) Itālijas izlasē, aizvadot 49 spēles un gūstot 23 vārtus.

Izmantotie resursi:
football-italia.net

  -4 [+] [-]

, 2010-12-10 22:07, pirms 14 gadiem
Interesanti

  -3 [+] [-]

, 2010-12-10 22:20, pirms 14 gadiem
jociigi
tagad taksh visi vecie pie araabiem speelee, ko shis uz braziiliju

  -4 [+] [-]

, 2010-12-10 22:47, pirms 14 gadiem
Būtu uz ASV laidis, tur šamējos ņem pretī

  -1 [+] [-]

, 2010-12-10 22:59, pirms 14 gadiem
Nav jau nemaz tik vecs. Lai jau vēl uzlaiž kādas pāris sezonas

  +3 [+] [-]

, 2010-12-10 23:41, pirms 14 gadiem
viņš ar savu būšanu Itālijā neko nedarot nopelna tik pat, cik pensionētā zvaigzne ASV vai pie arābiem. tā kā, sagribējās paspēlēt. redzēsim, kā ies.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja