Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

"Skonto" nospēlē neizšķirti, bet iekļūst ceturtdaļfinālā

Jānis Celmiņš

"Skonto" futbolisti Triobet Baltijas futbola līgā astotdaļfināla atbildes spēlē šovakar savā laukumā nospēlēja neizšķirti ar Garždai "Tauras" vienību (0:0), taču pateicoties uzvarai viesos (3:2) nodrošināja vietu turnīra ceturtdaļfinālā.

Pirmajā abu komandu tikšanās reizē Lietuvā "Skonto" un "Tauras" spēlē minimālu uzvaru (3:2) svinēja Latvijas čempioni, tāpēc Latvijas čempioniem šīvakara spēlē derēja arī neizšķirts.

Mača pirmajā puslaikā "Skonto" komandai bija ievērojams pārsvars. Lietus pielijušā laukumā abām komandām klājās grūti, taču šiem apstākļiem labāk pielāgojās Latvijas čempioni. Jau spēles devītajā minūtē Danils Turkovs pa kreiso malu ielauzās soda laukumā, sita tālajā vārtu stūri, taču "Tauras" vārtsargs spēlēja pārliecinoši. Jau pēc brīža "Skonto" futbolists Igors Tarasovs, pēc partnera izpildīta stūra sitiena, ar galvu raidīja bumbu Lietuvas kluba vārtos, taču tiesneši šo vārtu guvumu neatzina – fiksēts pārkāpums pret "Tauras" vārtsargu. Arī puslaika turpinājumā notikumus laukumā diktēja skontieši. Puslaika beigu daļā momenti bija arī Kirilam Ševeļovam un jau pieminētajam Turkovam, kurš bumbu nespēja raidīt pat tukšos vārtus, triecot bumbu pa pretinieku vārtu stabu. Viesi uzbruka ievērojami mazāk, izveidojot tikai vienu bīstamu momentu pie Germana Māliņa sargātajiem vārtiem. Spēles 13 minūtē Mindaugas Grigeļevičus sita no 20 metriem, taču vārtus gūt nespēja. Pirmais puslaiks noslēdzās ar bezvārtu neizšķirtu – 0:0.

Otro puslaiku krietni pārliecinošāk aizvadīja viesi, bet "Skonto" futbolisti spēlēja visai negribīgi. Puslaika ievadā (53. minūtē) labs vārtu gūšanas moments bija jau pieminētajam Grigeļevičum, taču Vitālijs Smirnovs pēdējā brīdī izsita bumbu un rezultāts palika nemainīgs. Labāko momentu Lietuvas kluba futbolisti izveidoja 61. minūtē, kad uz maiņu laukumā nākušais Andrius Gedgaudas sita spēcīgi, taču Māliņš neticamā veidā bumbu atvairīja. Spēles 63. minūtē Aleksandrs Starkovs izdarīja divas spēlētāju maiņas – laukumā nāca Perepļotkins un Siņeļņikovs, laukumu atstāja Perepečka un Janelidze. Spēles pašā galotnē lielisku momentu nerealizēja Siņeļņikovs, nespējot bumbu raidīt tukšos vārtos no apmēram septiņiem metriem.

Neskatoties uz šo neizšķirtu "Skonto" komanda iekļuva turnīra ceturtdaļfinālā.

Triobet Baltijas futbola līga

Skonto - Tauras 0:0
Vārti: -
Divu spēļu summā 3:2

Astotdaļfināla pāri

Pāris1. spēle2. spēleSumma
Flora – Sūduva2:12:34:4
Trans – Šiauliai5:10:55:6
Nomme Kalju – Ventspils2:11:43:5
Jūrmala-VV - Sillamae Kalev1:22:03:2
Blāzma – Levadia0:13:53:6
Olimps/RFS – Ekranas0:10:30:4
Tauras – Skonto2:30:02:3
Banga - Liepājas Metalurgs1:011.11.-

Izmantotie resursi:
TrioBet Baltic League

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2010-11-10 20:57, pirms 13 gadiem
gascoigne rakstīja: šinī bildē Turkovs izskatās kā 60 gadīgs pensionārs
blondie mati dara savu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-11-10 21:40, pirms 13 gadiem
SC autori tiešām neseko līdzi komandu nosaukumiem? Domāju, ka BL spēļu preview uzrakstītais: Gargždu "Tauras" bija elementāra pārrakstīšanās, bet nu jau kļūst pataloģiski.
Tad ir arī Taurages "Banga", vai ne ?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2010-11-10 22:02, pirms 13 gadiem
gascoigne rakstīja: šinī bildē Turkovs izskatās kā 60 gadīgs pensionārs
Uzliec palielinājumu vai pērc brilli.

  -2 [+] [-]

, 2010-11-10 22:03, pirms 13 gadiem
Neizklausās diez ko pārliecinoši, bet vajadzīgais ir izdarīts. Tā kā viss kārtībā. Laukums bijis slapjš, tāpēc visu var saprast. Veiksmi nākamajā kārtā. Mierīgi var arī uzvarēt Baltijas Līgā...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-11-11 10:30, pirms 13 gadiem
Reāli bīstams pie Skonto vartiem bija tikai viens moments - tas ko otrā puslaikā vārtusargs " neticami atsita". Skonto aizsargi prasmīgi neļāva bumbai nemaz tikt līdz vārtiem. Bet par uzbrukumu - tas ir jāmāk tā trāpīt pa vartu stabu un pārliktni! Meistari