Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Ronaldinju un Vāgneru turpmāk trenēs Santana

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Ronaldinju un Vāgneru turpmāk trenēs Santana
Ronaldinju
Foto: AFP/Scanpix

Brazīlijas futbola klubu "Flamengo" turpmāk trenēs Žoels Santana, kurš šajā amatā nomainījis Vanderleju Lušemburgu. Lušemburgu tā arī nespēja sadzīvot ar komandas galveno zvaigzni Ronaldinju.

Jau iepriekš rakstījām par saspīlētajām Ronaldinju un Lušemburgu attiecībām. Viens no pēdējās desmitgades labākajiem futbolistiem tā arī nav spējis atrast kopēju valodu ar treneri, kurš ticis atlaists uzreiz pēc iekļūšanas "Copa Libertadores" grupu turnīrā.

Lušemburgu trenētajā vienībā mikroklimats nebija no tiem labākajiem, pie tam arī rezultāti nebija pilnībā apmierinoši, taču primārā loma trenera atlaišanai bija tieši strīdi ar Ronaldinju. Par priekšlaicīgu darba attiecību izbeigšanu "Flamengo" samaksās Vanderlejam ap diviem miljoniem ASV dolāru. Turpmāk Ronaldinju strādās jaunā galvenā trenera Žoela Santanas vadībā. Santanam tas būs jau piektais mēģinājums strādāt ar "Flamengo". Pēdējo reizi viņš ar šo klubu strādāja 2008. gadā, kad atstāja to, lai gatavotu Dienvidāfrikas izlasi Pasaules Kausa izcīņai. Vēl līdz finālturnīra sākumam viņš gan tika atlaists.

Santana jau paspējis novadīt pirmo komandas treniņu, uz kuru veselības problēmu dēļ Ronaldinju neieradās. Neskatoties uz to, sarunās ar medijiem Santana veltījis daudzus atzinīgus vārdus pussargam, solot, ka visa spēle tiks balstīta uz viņu, pie tam viņš pats varēs izvēlēties pozīciju, kurā spēlēt. Atgādināsim, ka pavisam nesen uz "Flamengo" pārgāja vēl viena ļoti spilgta personība - Vāgners Lavs. Arī šī futbolista raksturs nav no vieglajiem. Nav izslēgts, ka vasarā Santanas vadītajai komandai varētu pievienoties arī uzbrucējs Adriano.

Izmantotie resursi:
Fox News Latino | Home
Shanghai Daily | 上海日报—English Window to...
Stock...
Sambafoot.com, all About Brazilian Football
The Republic - Columbus, Indiana

  +2 [+] [-]

, 2012-02-08 10:25, pirms 13 gadiem
taa jau likaas,ka lidos treneris, nevis Ronaldinjo

  +1 [+] [-]

, 2012-02-08 10:59, pirms 13 gadiem
Flamengo mēģina novākt visus badass-us

  +1 [+] [-]

, 2012-02-08 13:39, pirms 13 gadiem
lai ņem arī Tevezu tad drīz komandai treneri nemaz nevajadzēs, jo spēlētāji paši visu labāk zinās kā spēlēt, kad spēlēt vai vispār spēlēt un apmeklēt treniņus

  -1 [+] [-]

, 2012-02-08 17:02, pirms 13 gadiem
Santana ir sakarīgs treneris un vismaz saprot cik Ronaldinho ir noderīgs šim klubam