Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

"Galatasaray" sodīs Melu un Rjeru par kautiņu treniņā

Agris Suveizda

"Galatasaray" sodīs Melu un Rjeru par kautiņu treniņā
Felipe Melu
Foto: SCANPIX SWEDEN

Turcijas futbola klubs "Galatasaray" paziņojis, ka kādā no treniņiem izcēlies incidents starp pussargiem Felipi Melu un Albertu Rjeru, kuram tikusi pārsista uzacs. Stambulas granda galvenais treneris Fatihs Terims abus izslēdzis no vienības nākamajai spēlei, kā arī sacījis, ka abiem tiks piespriestas finansiālās sankcijas.

"Treniņā notika incidents starp Felipi Melu un Albertu Rjeru, un Fatihs Terims abus aizsūtīja uz ģērbtuvēm, kur spriedze starp spēlētājiem turpinājās," teikts "Galatasaray" oficiālajā paziņojumā. "Lai izvairītos no nepatiesas informācijas izplatīšanās, Melu iesita Rjeram, kā rezultātā Rjeras uzacs tika pārsista. Tas arī viss," sacīja Terims. "Lai pārtrauktu spekulācijas, vēlos ieviest skaidrību šajā situācijā. Abi spēlētāji tiks sodīti. Klubam ir savs uzvedības kods, un te notika fizisks strīds, tāpēc viņi nedosies uz mūsu nākamo maču pret "Manisaspor".

Drīzumā lemsim par to, vai viņi piedalīsies mūsu cīņā par titulu. Varēju iejaukties starp abiem spēlētājiem un censties viņus samierināt, bet nav jēgas no rokasspiedieniem vai centieniem apslēpt incidentu." Tāpat Terims komentēja Melu, kurš līdz sezonas beigām tiek īrēts no Turīnas "Juventus" un kuru Stambulas milzim ir iespēja iegādāties savā īpašumā, nākotni klubā. "Jau esam veikuši pārrunas ar "Juventus". Bijām gudri, paņemot viņu uz īri, taču klubam ir savas vērtības un šādi notikumi nedrīkst tikt nesodīti," teica Terims.

"Galatasaray" Turcijas Superlīgā kārtu pirms regulārās sezonas beigām ar 74 punktiem (33 spēlēs) ieņem pirmo vietu, par deviņām acēm apsteidzot citu Stambulas milzi "Fenerbahce". "Trabzonspor" un "Besiktas" atpaliek vēl par desmit punktiem. Šosezon Turcijas futbolā ir jauninājums – pēc ierastajām 34 kārtām tiks izspēlēts arī play-off turnīrs, kur labākās četras komandas izspēlēs vēl divus apļus un sadalīs Eirokausu ceļazīmes. Atlikusī ceļazīme uz Eiropas līgu tiks izspēlēta vēl vienā miniturnīrā starp nākamajiem četriem klubiem.

Izmantotie resursi:
Goal.com

  +1 [+] [-]

, 2012-04-07 15:56, pirms 13 gadiem
"Galatasaray" Turcijas Superlīgā kārtu pirms regulārās sezonas beigām ar 74 punktiem (33 spēlēs) ieņem pirmo vietu, par deviņām acēm apsteidzot citu Stambulas milzi "Fenerbahce"

Nice

  +1 [+] [-]

, 2012-04-07 16:34, pirms 13 gadiem
es ceru, ka Juve neplāno paturēt to pusnēģeri Melo pēc īres beigām....