Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Lavs spēlēs ''Flamengo'' kopā ar Adriano

Lavs spēlēs ''Flamengo'' kopā ar Adriano
Vāgners Lavs ''CSKA'' rindās
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Brazīliešu uzbrucējs Vāgners Lavs, kurš pieder Krievijas Premjerlīgas klubam Maskavas ''CSKA'' un kopš pērnā gada augusta tika izīrēts Brazīlijas klubam ''Palmeiras'', pagaidām vēl Maskavā neatgriezīsies, jo nolēmis pievienoties pašreizējai Brazīlijas čempionei ''Flamengo'', kuras rindās spēlē bijušais ''Inter'' spēlētājs Adriano.

Kļuvis zināms, ka 25 gadus vecais uzbrucējs pievienosies pašreizējai Brazīlijas čempionei ''Flamengo''. Kopš 2004. gada Lavs, kurš pagājušajā sezonā bija UEFA kausa izcīņas rezultatīvākais spēlētājs, pārstāvēja Maskavas ''CSKA''. Pērnā gada augustā spēlētājs ģimenes problēmu dēļ atgriezās dzimtenē un pievienojās ''Palmeiras'' klubam, kurā viņš savulaik uzsāka profesionālo karjeru. Īres līgums ar ''Palmeiras'' tika parakstīts līdz šī gada vasarai, taču Lavs nolēma šajā komandā vairs nepalikt.

Brazīlijas čempionāta sezonas noslēgumā Lava pārstāvētā komanda ieņēma 5. vietu, piecus punktus atpaliekot no čempiones ''Flamengo''. Vēlāk Lavs paziņoja, ka vēlas komandu atstāt. Klīda runas, ka futbolists varētu atgriezties ''CSKA'', kura iekļuvusi Čempionu līgas astotdaļfinālā (jāspēlē pret ''Sevilla''), taču pats spēlētājs atzina, ka Maskavas kluba rindās, ar kuru pērnā gada vasarā tika parakstīts jauns līgums uz 2,5 gadiem, pagaidām vēl nevēlas atgriezties. Lavs uzskata, ka tieši ''Flamengo'' rindās viņš var mēģināt izcīnīt sev vietu Brazīlijas izlases rindās šī gada gaidāmajā PK izcīņas finālturnīrā.

Tiek lēsts, ka oficiāli par jauno īres līgumu, kurš būs spēkā līdz šī gada 31. jūlijam, tiks paziņots nākamajā nedēļā. Tādējādi Lavs jau drīzumā pievienosies pašreizējai valsts čempionei ''Flamengo'', un kopā ar bijušo Milānas kluba ''Inter'' spēlētāju Adriano (šosezon bija rezultatīvākais spēlētājs vietējā čempionātā) veidos tiešām iespaidīgu uzbrukuma tandēmu.

Izmantotie resursi:
globoesporte.globo.com

Slēpts komentārs: Muse777

  +4 [+] [-]

, 2010-01-07 23:27, pirms 15 gadiem
Plus Flamengo spēlē vēl kāds Eiropā zināms spēlētājs:Klebersons.Nav superzvaigzne, bet MU laiciņu pavadīja.Un ne tik slikti spēlēja.Neslikts sastāvs čempioniem,es gan par Corinthians

  -4 [+] [-]

, 2010-01-07 23:27, pirms 15 gadiem
hmm varbut viniem abiem kautkas sanak .. varbut varbut

  -1 [+] [-]

, 2010-01-08 00:07, pirms 15 gadiem
Pēdējā laikā pavairāk brazīliešu atgriežas dzimtenē, lai būtu kopā ar ģimene, draugiem un tuviem cilvēkiem. Bet Brazīlijas čempionāts ir spēcīgs, vienīgais nauda tur apgrozās mazāka, bet PK sagatavoties tur var labi. Veiksmi cīņā par vietu izlasē!

  +7 [+] [-]

, 2010-01-08 00:14, pirms 15 gadiem
Muse777 rakstīja: Laikam jau nepatīk tā Krievija Lavam.
Lavam ar attieksmi problēmas, kas nepatīk kluba vadībai un treneriem. Tas rada sankcijas, kas nepatīk Lavam. Līdz ar to Lavam nepatīk Krievijā. Ja Lavam nebūtu problēmu ar attieksmi, viņš jau sen spēlētu kādā no Eiropas top līgām un viņa kandidatūra uz vietu izlasē būtu nopietnāka. Vismaz tāds ir mans viedoklis.

     [+] [-]

, 2010-01-08 04:29, pirms 15 gadiem
Pretorietis rakstīja: Plus Flamengo spēlē vēl kāds Eiropā zināms spēlētājs:Klebersons.Nav superzvaigzne, bet MU laiciņu pavadīja.Un ne tik slikti spēlēja.Neslikts sastāvs čempioniem,es gan par Corinthians
Klebersons jau tiešām bija flops MU to atzīst visi

  +2 [+] [-]

, 2010-01-08 11:00, pirms 15 gadiem
Tas būtu iespaidīgs duets jebkurā Eiropas līgā. Brazīlijas čempionātam tādu spēlētāju atgriešanās nāk tikai par labu.

     [+] [-]

, 2010-01-08 11:13, pirms 15 gadiem
Lai veicass !!!!