Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Bekhems Austrālijā atzīmējas ar nopelnītu pendeli, par nākotni joprojām neskaidrība

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Bekhems Austrālijā atzīmējas ar nopelnītu pendeli, par nākotni joprojām neskaidrība
Deivids Bekhems pēc spēles Melburnā
Foto: AP/Scanpix

Savu, iespējams, pēdējo spēli Losandželosas "Galaxy" rindās aizvadījis Deivids Bekhems, kurš palīdzēja savam klubam pēcspēles sitienu sērijā ar 4:3 (2:2) pieveikt Melnburnas "Victory". Bekhems nopelnīja pendeli, kuru realizēja Robijs Kīns.

"Galaxy" futbolisti savu galveno sezonas uzdevumu jau izpildījuši, tiekot pie MLS čempionu titula. Pēdējais gada uzdevums bija doties Āzijas un Klusā okeāna tūrē, kur tika aizvadītas trīs spēles. Indonēzijā tika uzvarēta vietējā izlase ar rezultātu 1:0, bet pāris dienas vēlāk ar 6:1 sagrauta Filipīnu izlase. Vienus vārtus šajā mačā guva arī Deivids Bekhems.

Tāpat kā Āzijā, arī Austrālijas pilsētā Melburnā Bekhems ar kolēģiem tika sagaidīts ļoti silti. Futbolisti un treneru korpuss apmeklēja bāreņu namus, tikās ar faniem, bet Bekhems pat noskūpstīja kādu slimu bērnu un viņa māti, jo tā lūgusi slimās meitenītes mamma, cerot, ka tas varētu palīdzēt viņas bērnam izveseļoties.

Spēle pret Melburnas "Victory" varētu kļūt par Bekhema atvadu spēli "Galaxy" rindās. Aizvadīja viņš šo maču labi. Pamatlaiks noslēdzās ar rezultātu 2:2, bet pēcspēles sitienu sērijā amerikāņi bija pārāki ar 4:3. Bekhems mača sākumā bija tuvu tam, lai gūtu iespaidīgus vārtus no savas laukuma puses, taču bumba lidoja mazlietiņ garām. Austrālieši ātri atbildēja ar diviem vārtu guvumiem, tomēr uzvaru nenosargāja. Pirmā puslaika izskaņā Robijs Kīns realizēja vienu pendeli, bet pēc pārtraukuma arī otru, kura tika piešķirta par pārkāpumu pret Bekhemu. Publika pieprasīja, lai sitienu izpilda angļu pussargs, taču tas tika uzticēts Kīnam.

Bekhems jau vairākkārt paziņojis presei, ka vēl nav izlēmis par savu nākotni, neizslēdzot arī palikšanu ASV. Šobrīd viņš gatavojas atpūsties un ar ģimeni nosvinēt Ziemassvētkus. Interesanti, ka kādā no intervijām Bekhems izteicies, ka negrasās pēc futbolista karjeras beigām strādāt par treneri, jo viņu šis darbs neinteresējot. Atgādināsim, ka 2010. gada Pasaules kausa izcīņas laikā viņš bija viens no Anglijas izlases galvenā trenera Fabio Kapello palīgiem. Tieši pēc šīs gūtās pieredzes viņš sapratis, ka šis amats nav radīts viņam.

Līgums ar "Galaxy" Bekhemam beigsies šī gada izskaņā.

Izmantotie resursi:
Herald Sun | Latest Melbourne & Victoria...
Perth Now | Breaking News from Perth and...
SportoweFakty.pl
Football, rugby and sport news - Sports Mole

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja