Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Autors: Nauris Mackevičs

"Dinamo" nespēlēs "Pirmā kanāla" kausā

"Dinamo" nespēlēs "Pirmā kanāla" kausā
Vai Kijevas "Dynamo" uzvarēs atkal?
Foto: AP

Maskavas "Dinamo" futbola klubs atteicies no līdzdalības "Pirmā kanāla" kausa izcīņā, uzsverot, ka klubam starpsezonu periodā ir citi plāni.

"Pirmā kanāla" kauss norisināsies Izraēlā. Šajā turnīrā piedalīsies astoņas komandas, bija paredzēts, ka pa četrām no Krievijas ("Zenit", "CSKA", "Spartak", "Dinamo") un Ukrainas (Kijevas "Dynamo", "Shakhtar", "Dnipro", "Metallist"), taču Maskavas "Dinamo" klubs atteicies no dalības šajā turnīrā.

Šis turnīrs risināsies jau ceturto reizi un līdz šim bijis diezgan populārs. Šogad bija paredzēts, ka komandas vairs netiks dalītas apakšgrupās, bet gan uzreiz uzsāks turnīru ar ceturtdaļfinālspēlēm. Ļoti iespējams, ka tās komandas, kuras zaudēs jau pirmajā spēlē aizvadīs vēl pa vienai spēlei savā starpā.

Turnīra rīkotāji vēl gan nav nolēmuši vai turnīrā joprojām spēlēs astoņas komandas, vai izspēles kārtība tomēr tiks mainīta. Visticamāk, ka "Dinamo" vietu šajā turnīrā ieņems ambiciozais Uzbekistānas klubs "Bunyodkor". Jebkurā gadījumā turnīrs notiks, tā apstiprinājuši turnīra rīkotāji.

2009. gada turnīra balvu fons sasniegs desmit miljonus ASV dolāru, kas ir jauns šī turnīra rekords. Turnīra uzvarētājs saņems piecus miljonus, bet otrās vietas ieguvējs divus ar pusi miljonus. Pusi no iegūtās summas klubiem ir jāiegulda bērnu-jauniešu futbola attīstībā.

Izmantotie resursi:
championat.ru


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-12-05 19:57, pirms 15 gadiem
Maskavas Dinamo būtu grūti,jo ļoti liela neskaidrība ar sastāvu pašlaik,kas spēlēs,kas nē!(Semšovs pārgāja uz zenit)!
, 2008-12-05 20:13, pirms 15 gadiem
Pirmā kanāla kauss ir labs. Jau kādas 3 reizes esmu skatījies. Ir vērts.
, 2008-12-05 20:29, pirms 15 gadiem
nu par grūtībām nevajadzētu runāt, jo tas ir vairāk, kā draudzības turnīrs. ļoti patīk sis turnīrs. labas komandas, labs futbols un labs mērķis.

Semshovs aizgāja uz Zenit? pat nezināju...
, 2008-12-06 11:20, pirms 15 gadiem
Tāpat būs ko redzēt
Arne Slots. Foto: AP/Scanpix
2

Slots apstiprina kļūšanu par Klopa pēcteci ''Liverpool'' trenera amatā

Par nākamo Anglijas Premjerlīgas komandas ''Liverpool'' galveno treneri plāno kļūt līdzšinējais ''Feyenoord'' speciālists Arne Slots. To viņš šodien apstiprinājis pats. Kopā ar ''Feyenoord'' Slots kļuvis par Nīderlandes čempionu un kausa ieguvēju.
Jirgens Klops un Pepeins Leinderss. Foto: Zumapress.com/Scanpix
1

Ilggadējais Klopa palīgs Leinderss kļūs par Austrijas granda "Salzburg" galveno treneri

Austrijas futbola klubs "Salzburg" pavēstījis par vienošanās panākšanu uz trim sezonām ar komandas jauno galveno treneri Pepeinu Leindersu, kurš amatā stāsies pēc šīs sezonas beigām.
Glāzgovas "Rangers" centieni atspēlēties: "Celtic" soda laukumā divi vārtsargi. Foto:

"Celtic" triumfē derbijā un ceturtdaļsoli no Skotijas titula, "Rangers" pussargam rūgts puslaiks

Skotijas Premjerlīgā ļoti tuvu 12. čempiones titulam kopš 2012. gada ir Glāzgovas "Celtic", kura sestdien pilsētas lielklubu derbijā jeb The Old Firm ar 2:1 pārspēja tiešo sāncensi "Rangers", divas kārtas pirms sacensību beigām iegūstot sešu punktu pārsvaru.