Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Cauņas komandas biedram Dzagojevam piecu spēļu diskvalifikācija

Agris Suveizda

Cauņas komandas biedram Dzagojevam piecu spēļu diskvalifikācija
Alans Dzagojevs notriec zemē Lūku Vilkšīru
Foto: ITAR TASS/Scanpix

Krievijas Futbola federācijas Disciplinārā komiteja šodien paziņoja par Maskavas CSKA pussargam Alanam Dzagojevam piemērojamo sodu - Aleksandra Cauņas kluba biedram nāksies izlaist piecas nākamās spēles. Iemesls tik bargam sodam bija viņa nesavaldība, iesitot pretiniekam pa seju.

Alans Dzagojevs, kurš šovasar notiekošajā Eiropas čempionātā bija viens no Krievijas izlases līderiem, šosezon ticis jau pie otrās diskvalifikācijas. Pirmo sarkano kartīti 22 gadus vecais pussargs nopelnīja jau otrajā Krievijas Premjerlīgas spēlē, un toreiz perspektīvajam futbolistam piesprieda trīs spēles. Tiesa, pēc otrā izciestā mača soda mērs tikai mainīts - Dzagojevam noteica trīs mēnešu pārbaudes laiku. Tā kā attiecīgais periods vēl nebija noslēdzies, Dzagojeva īstajam sodam (četrām spēlēm) tika pievienota vēl viena. Jau vēstījām, ka Dzagojevs tika noraidīts sestdien notiekošajā Maskavas derbijā, kurā CSKA ar 0:2 zaudēja katastrofāli sezonu sākušajam "Dynamo".

Pretinieku futbolists Lūks Vilkšīrs pret Dzagojevu asi darbojās laukuma centrā, bet Alans atbildēja ar sitienu pa seju. Tas notika spēles 58.minūtē, un rezultāts tobrīd jau bija nelabvēlīgais 0:2. Tas CSKA bija trešais zaudējums Premjerlīgas desmit spēlēs, un Maskavas klubs ar 21 punktu atkāpās uz otro vietu. Par jauno līderi kļuva Mahačkalas "Anzhi", kas savā laukumā ar 2:1 uzvarēja "Volga". Aleksandrs Cauņa šosezon pamatsastāvā devies visās desmit spēlēs un guvis divus vārtus. Nākamo spēli CSKA aizvadīs svētdien, kad paredzēts vēl viens Maskavas derbijs - šoreiz pret "Spartak".

Dzagojeva nesavaldība

Izmantotie resursi:
СПОРТ-ЭКСПРЕСС: Ежедневная спортивная газета....

  +1 [+] [-]

, 2012-10-03 19:46, pirms 12 gadiem
Piz*ec b*ja - Taak spokojna
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja