Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

"Galatasaray" prezidents: Prandelli kļūs par komandas galveno treneri

"Galatasaray" prezidents: Prandelli kļūs par komandas galveno treneri
Čezāre Prandelli
Foto: AFP/Scanpix

Bijušais Itālijas futbola izlases galvenais treneris Čezāre Prandelli tuvākajās dienās tiks apstiprināts par Turcijas kluba Stambulas "Galatasaray" galveno treneri.

"Prandelli pašlaik nodarbojas ar formāliem jautājumiem, kas saistīti ar viņa līguma laušanu ar Itālijas Futbola federāciju," norāda "Galatasaray" kluba prezidents Unals Aisals. "Šim trenerim ir viss mums nepieciešamais - viņš ir drosmīgs, ziedojas darbam, uztur disciplīnu un ir izsalcis pēc panākumiem."

"Sarunas norit. Tuvākajās pāris dienās oficiāli tiks paziņots par viņa apstiprināšanu "Galatasaray" komandas galvenā trenera amatā," atklāj kluba prezidents.

Atgādinām, ka Prandelli no Itālijas izlases galvenā trenera amata atkāpās pēc komandas neizkļūšanas no apakšgrupas Pasaules kausa finālturnīrā.

Prandelli "Galatasaray" komandas galvenā trenera amatā aizstās savu tautieti Roberto Mančīni, kurš tiek minēts kā viens no kandidātiem uz Itālijas valstsvienības galvenā trenera amatu.

Izmantotie resursi:
SonDakika.com

  -1 [+] [-]

, 2014-07-03 19:26, pirms 10 gadiem
Galatasaray varētu pievienoties Eto.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-07-03 19:41, pirms 10 gadiem
Iepriekš jau Moizs ar visiem koferiem bija ieradies bet redz....lkm ka pasūtīja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-07-03 20:23, pirms 10 gadiem
Naher tas Mančīnī vajadzīgs skvadrai, pižons...

     [+] [-]

, 2014-07-04 00:45, pirms 10 gadiem
man jau liekas,ka Itaalijas federaacija pasteidzaas,pienjemot Prandeli atkaapshanos,redzot cik daudz grandu izstaajaas PK,nez vai vinjsh bija galvenais vaininieks neizkljuushanai no grupas un shii komanda ir vinja veidojums,kas pirms paaris gadiem Eiropaa sasniedza finaalu,nez vai ir jeega saakt celt no jauna