Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Turpināsies cīņas Baltijas futbola līgā

Šovakar ar četrām spēlēm turpināsies cīņas "Triobet" Baltijas futbola līgā. Spēles aizvadīs visi četri Latvijas klubi. Viens mačs sāksies plkst. 17.00, divas - plkst. 17.30, bet spēle Liepājā sākies plkst. 18.00.

17.00 FK "Ventspils" – Viļņas "Žalgiris"
Divkārtējie Latvijas čempioni šovakar savā laukumā uzņems Viļņas "Žalgiris" komandu, kurai pirms divām nedēļām izbraukumā piekāpās ar 0:1. Kurzemnieki šodien vēlēsies revanšēties, tomēr uz vieglu panākumu nav ko cerēt. "Žalgiris" pagaidām ir D grupas līderis, jo vēl nav izjutis zaudējumu rūgtumu. FK "Ventspils" ir par trim punktiem mazāk.

18.00 Liepājas metalurgs – FBK "Kaunas"
Arī liepājnieki šovakar alks revanša, jo pirms divām nedēļām pret "Kaunas" tika piedzīvots zaudējums ar 0:1. Pēc spēles "Liepājas metalurgs" galvenais treneris Jurijs Andrejevs atzina: "Komandai ļoti neveicās. Slikti nospēlējām pirmajā puslaikā, neesmu ar to apmierināts, ātri zaudējām vārtus, bet atgūt tos nespējām. Sākumā lietuviešiem izdevās kontrolēt spēli, bet pēc zaudētiem vārtiem pārņēmām iniciatīvu. Pēc pārtraukuma mēs visu laiku uzbrukām, mums piederēja liels pārsvars, taču salauzt pretinieku aizsardzību tā arī neizdevās." Jāpiezīmē, ka šī spēle notika Viļņā, nevis Kauņā, jo Lietuvas klubam neizdevās nokārtot visas lietas saistībā ar stadiona īri, tādēļ cīņa norisinājās Viļņas ''Žalgiris'' stadionā, taču laukuma kvalitāte bija ļoti slikta, kas neļāva demonstrēt tehnisku futbolu.

17.30 Paņevežas "Ekranas" – FK "Rīga"
18. marta spēlē, kas norisinājās sporta namā "Arkādija", pārliecinošu uzvaru izcīnīja Rīgas futbolisti – 4:1. Toreiz lielisku maču aizvadīja Mihails Miholaps, kurš guva divus vārtus. Uzbrucēja sniegumu novērtēja arī FK "Rīga" galvenais treneris Genādijs Morozovs: "Īpašu individuālo meistarību parādīja Miholaps. Pirmajā puslaikā laukumā norisinājās līdzīga spēle. Bija smags laukums, līdz ar to komanda nevarēja pielāgoties un mobilizēties spēlei kā nākas. Otrajā puslaikā līdz ar trīs spēlētāju maiņām atguvāmies. Lai gan netika realizēti vismaz seši spēles momenti, uzvara beigās bija pārliecinoša." Cerēsim, ka tikpat saturīgu sniegumu 2007. gada Latvijas čempionāta bronzas medaļnieki demonstrēs arī šovakar Paņevežā.

17.30 Marijampoles "Sūduva" – Rīgas "Skonto"
Abu komandu pirmais mačs Rīgā noslēdzās ar pārliecinošu "Skonto" uzvaru - 3:0. Toreiz vārtus rīdzinieku labā guva Oļegs Laizāns, Vladimirs Dvališvili un Aleksejs Višņakovs. Par šī mača labāko spēlētāju "Skonto" galvenais treneris Pols Ešvorts nosauca Igoru Kozlovu. "Kozlovs laukuma centrā izdarīja tieši to, kas bija jāizdara. Domāju, ka šogad šim futbolistam būs laba sezona," atzina Ešvorts. "Ar rezultātu esmu apmierināts, bet nospēlēt varējām vēl labāk. Pirmā puslaika pirmās 30 minūtēs pārsvars bija "Skonto", bet spēles pirmās daļas noslēgumā labāk darbojās "Suduva". Otrajā puslaikā laukumā ritēja līdzīga spēle, taču atkal vairāk bīstamu momentu izdevās izveidot mums," iespados par maču toreiz dalījās Ešvorts.

"Triobet" Baltijas futbola līga.
A grupas turnīra tabula.

Vieta Komanda Spēles Vārtu attiec. Punkti
1. FK Rīga 2 5:1 6
2. Ekranas 2 2:4 3
3. TVMK 2 0:2 0

B grupas turnīra tabula.

Vieta Komanda Spēles Vārtu attiec. Punkti
1. Skonto 2 6:1 6
2. Sūduva 2 2:3 3
3. Levadia 2 1:5 0

C grupas turnīra tabula.

Vieta Komanda Spēles Vārtu attiec. Punkti
1. Liepājas metalurgs 2 4:1 3
2. FBK Kaunas 2 2:2 3
3. Trans Narva 2 2:5 3

D grupas turnīra tabula.

Vieta Komanda Spēles Vārtu attiec. Punkti
1. Žalgiris 2 2:0 6
2. Ventspils 2 2:1 3
3. Flora 2 0:3 0

Izmantotie resursi:
balticleague.com
skontofc.lv

1 2 61 komentārs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-04-01 14:35, pirms 17 gadiem
Mazs precizējums:

17.30 Ekranas - Riga
17.30 Suduva - Skonto

Ja ņēmāt no Baltijas Līgas ofciālās lapas, tad varat izteikt viņiem lielu "paldies"! Oficiālajā lapā joprojām stāv nepareizie spēļu laiki

     [+] [-]

, 2008-04-01 14:40, pirms 17 gadiem
Tājau Prieks skatīties, ka katras apakšgrupas 1. vietā ir LV komanda, vienīgi Ventspils varēja vēl būt pirmie, taču lai pēc šodienas spēlēm VISAS LV komandas būtu pirmās savā apakšgrupā !!! , lai būtu VĒL LIELĀKS prieks skatīties !!!

  +2 [+] [-]

, 2008-04-01 14:41, pirms 17 gadiem
AndrisO rakstīja: Mazs precizējums:

17.30 Ekranas - Riga
17.30 Suduva - Skonto

Ja ņēmāt no Baltijas Līgas ofciālās lapas, tad varat izteikt viņiem lielu "paldies"! Oficiālajā lapā joprojām stāv nepareizie spēļu laiki

Paldies par precizējumu !

     [+] [-]

, 2008-04-01 14:46, pirms 17 gadiem
Nu kaut kā vēl vājāk nekā pagājušajā gadā tā līga notiek vispār liela vilšanās jo es ar ļoooti lielām cerībām gaidīju gan pagājušo, gan šo sezonu, bet pagaidām - vēl vājāk (organizatoriskajā ziņā) nekā pagājušajā gadā... nu ceru, ka tas sezonas gaitā mainīsies...

     [+] [-]

, 2008-04-01 14:51, pirms 17 gadiem
Kura vieta speles FK Ventspils?

     [+] [-]

, 2008-04-01 14:52, pirms 17 gadiem
sipolzaglis rakstīja: protams ka ar orto.
neredzu ipashu jegu shitam turniram.
uz maksliga seguma veterani kajas izlausiis.


Patiesībā žēl, ka uz mākslīgā seguma izvēlas rīkot mačus, bet tās jau ir pašas "Ventspils" problēmas. Šodienas spēles Marijampolē un Panevēžā notiks uz dabīgā seguma laukuma - uz tā laukumu, kurās komandas aizvadīs futbola sezonu. Lai "Ventspils" paši domā, kas ir viņu prioritātes, bet tā futbolisti iegūtu papildus noderīgu spēli. (Protams, ja šodien spēlēs otrais sastāvs. Pieļauju, ka Grigorčuks laukumā sūtīs ne vienu vien pamatsastāva spēlētāju)

     [+] [-]

, 2008-04-01 14:59, pirms 17 gadiem
Es ar cerēju no šīs līgas sagaidīt vairāk...un te kāds jau pirms laba laika teica - ja līgas uzvarētājs sajustu kādu taustāmu labumu - piem., varētu piedalīties Čempionu līgas kvalifikācijā - tad noteikti viss ietu uz augšu...bet bez tā neizskatās, ka kaut kas pēkšņi uzlabosies.

  +1 [+] [-]

, 2008-04-01 15:04, pirms 17 gadiem
Īrijas Hokeja līgā spēlējošā komanda "Latvian Hawks" izteikusi vēlmi piedalīties "LMT Virslīgā" jeb Latvijas futbola čempionātā balto karogu izmetušās Ventspils "Vindavas" vietā, taču īrijiešiem nācies piekāpties, jo "Vindavai" visi iepriekš "klaji nepieņemamie" apstākļi pēkšņi izrādījušies visnotaļ akceptējami.

Kā ziņots, pirms divām nedēļām "Vindava" pārstāvji izteicās, ka var nepiedalīties čempionātā, kā vienu no iemesliem minot to, ka nevarēšot savas mājas spēles aizvadīt Ventspils centrālajā laukumā, bet būšot jāspēlē uz mākslīgā seguma.

Uzzinājuši par šādu "Vindavas" lēmumu, "Latvian Hawks" vērsušies Latvijas Futbola federācijā (LFF) ar lūgumu atļaut viņiem spēlēt Ventspils kluba vietā.

Ilgas pārdomas LFF raisījis apstāklis, ka pārējām deviņām "LMT Virslīgas" komandām tad nāktos izbraukuma spēles aizvadīt Īrijā, taču sabiedrības integrācijas lietu ministra un citu par re-imigrāciju atbildīgu amatpersonu atbalsts licis akceptēt priekšlikumu.

Padzirdējuši par Latvīrijas hokejistu apņemšanos, "Vindavas" pārstāvji steidzīgi mainījuši lēmumu, paziņojot, ka mākslīgajam segumam nav ne vainas un, vispār, Latvijas čempionāts ir "pats labākais čempionāts pasaulē".

Ventspils kluba vadība ar "Latvian Hawks" vienojusies apvienoties nākamajā sezonā, lai tad kopīgi startētu "LMT Virslīgā". Ieinteresēta šādā risinājumā esot arī LFF un pārējie Latvijas klubi, jo, pateicoties "Latvian Hawks" sakariem Īrijā, esot iespējama Latvijas čempionvienības kvalificēšanās Anglijas premjerlīgas turnīram.

Atbalstu jau paaudušas arī vairākas premjerlīgas komandas, kas saņēmušas neskaitāmas vēstules no saviem līdzjutējiem, kuri ļoti vēlētos doties uz Latviju un paviesoties Brīvības pieminekļa apkārtnē.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-04-01 15:28, pirms 17 gadiem
Ilgas pārdomas LFF raisījis apstāklis, ka pārējām deviņām "LMT Virslīgas" komandām tad nāktos izbraukuma spēles aizvadīt Īrijā, taču sabiedrības integrācijas lietu ministra un citu par re-imigrāciju atbildīgu amatpersonu atbalsts licis akceptēt priekšlikumu.

Šī informācija nav precīza. Patiesībā LFF tomēr atteica Latvian Hawks priekšlikumam, jo pārējie Virslīgas klubi paziņoja, ka ar Latvian Hawks nekādā gadījumā nesacentīsies, jo tādā gadījumā izbraukuma spēles būtu jāaizvada uz mākslīgā ledus seguma, bet Virslīgas klubi piekrīt spēlēt tikai uz dabīgā ledus segums. Mākslīgais ledus segums nav piemērots spēlētājiem ar hroniskām locītavu traumām un komandu veterāniem (šis principā attiecas uz vieniem un tiem pašiem spēlētājiem).

Virslīgas klubi arī kopistiski tomēr pierunāju Vindavu spēlēt Virslīgā, apsolot savstarpējās spēlēs pārāk spēcīgi nesist pa Vindavas spēlētāju kājām, bet FK Venstpils piedevām piešķīra Vindavas spēlētājiem speciālu ložu VOC tribīnēs uz visu vasaru (lai nesūdzas, ka viņus nelaiž VOC stadionā), jo LFF Gunta Indriksona vārdā nosauktā apakšdienesta izlūku rīcībā bija nonākusi sevišķi konfidenciāla informācija, ka uz Vindavas vakanto vietu Virslīgā vēlējās pretendēt arī Čikāgas Black Hawks, bet regulāri lidojumi uz Čikāgu draudēja izputināt Virslīgas klubu budžetus.

     [+] [-]

, 2008-04-01 15:34, pirms 17 gadiem
sipolzaglis rakstīja: kur tu shito ravi????


te tak 1. aprīli, ko gribi sarakstīs!

     [+] [-]

, 2008-04-01 15:58, pirms 17 gadiem
masalskis123 rakstīja: VEntini spēlēs optimālajā sastāvā vai ar otru sastāvu?

speelees ar daljeeju dblieru sastaavu un uz zaljaa laukuma!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-04-01 17:11, pirms 17 gadiem
OHO, 11` min jau 1:0 !!!

     [+] [-]

, 2008-04-01 17:32, pirms 17 gadiem
ātrāk bi virslīga sāktos...

a šiten sāksies interesanti tikai pēc grupu turnīra...

  +1 [+] [-]

, 2008-04-01 17:51, pirms 17 gadiem
bem320 rakstīja: OHO, 11` min jau 1:0 !!!

kur skaties?

  +1 [+] [-]

, 2008-04-01 18:08, pirms 17 gadiem
Skonto laikam nav tik viegli ka pirmaja pret Sūdovuu... jau uotra dzeltenā, bet gan jau vinnes, un ta jau praktiski pirma nodrosinata!

  +1 [+] [-]

, 2008-04-01 18:11, pirms 17 gadiem
Vpils "velk" 2:0, malači

  +1 [+] [-]

, 2008-04-01 18:12, pirms 17 gadiem
Skonto un Suduva speelee pirmais puslaiks tuuliit nosleegsies. Pagaidaam 0:0. Macha online skontofc.lv

     [+] [-]

, 2008-04-01 18:18, pirms 17 gadiem
skonto 1-0

  +1 [+] [-]

, 2008-04-01 18:19, pirms 17 gadiem
Atkal puslaika beigās Skonto vārti! malači! pagaidām rezultatīvākie turnira

     [+] [-]

, 2008-04-01 18:19, pirms 17 gadiem
Škonto jau 2-0 vinnee! Atkal paraadas Latvijas klubu dominance. Gaidu tagad FK Riigas golus!

     [+] [-]

, 2008-04-01 18:20, pirms 17 gadiem
skonto 2-0... Riga 0-0 pēc 45 min..

  +1 [+] [-]

, 2008-04-01 18:22, pirms 17 gadiem
AndrisO rakstīja: Skonto un Suduva speelee pirmais puslaiks tuuliit nosleegsies. Pagaidaam 0:0. Macha online www.skontofc.lv

jā, skonto malači, 2:0!
paldies par online info!

  +2 [+] [-]

, 2008-04-01 18:23, pirms 17 gadiem
Skonto vnk dod labako atstaj uz beigām!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-04-01 18:29, pirms 17 gadiem
LM arī iebliezis 1:0 28`min !!!

  -1 [+] [-]

, 2008-04-01 18:36, pirms 17 gadiem
Tad BEIDZOT RĪGA arī iesit 1:0 47`min. !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-04-01 18:37, pirms 17 gadiem
Jaaaaaaaaaaa! Arii Riiga vadiibaa!

     [+] [-]

, 2008-04-01 18:41, pirms 17 gadiem
Skonto 3:0

  +1 [+] [-]

, 2008-04-01 18:43, pirms 17 gadiem
52.minūte. "Skonto" izvirzās vadībā ar rezultātu 3:0. Marians Pahars aspēlē četrus pretinieku komandas spēlētājos un no aptuveni 16 metriem raida bumbu vārtu stūrī.

  +1 [+] [-]

, 2008-04-01 18:44, pirms 17 gadiem
šitas labs.. Pahars apspēlē četrus sudava spēlētājus un raida bumbu vārtos....
1 2 61 komentārs