Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

VSB piedāvā "Liverpool" pret Mančestras "United" un Londonas derbiju

Agris Suveizda

VSB piedāvā "Liverpool" pret Mančestras "United" un Londonas derbiju
Daniels Staridžs sezonu sācis ar diviem vārtiem divās spēlēs
Foto: AFP/Scanpix

Sestdien, svētdien un pirmdien „Viasat” sporta kanāls „Viasat Sport Baltic” (VSB) piedāvā piecas Anglijas Premjerlīgas 3.kārtas spēles – Manchester City pret Hull City, Cardiff City pret Everton, Crystal Palace pret Sunderland, Liverpool pret Manchester United un Arsenal pret Tottenham Hotspur. Nenokavējiet Anglijas Premjerlīgu ekskluzīvi kanālā VSB!

Anglijas Premjerlīgā pēc divām spēļu kārtām tikai divi klubi vēl nav zaudējuši nevienu punktu – Liverpool un Tottenham Hotspur. Un abiem saglabāt perfekto bilanci arī pēc trešās kārtas būs diezgan grūti – Liverpool savā laukumā tiksies ar čempioniem Manchester United, bet Tottenham Hotspur Londonas derbijā izbraukumā spēlēs ar Arsenal. Vēl šajā nedēļas nogalē VSB piedāvās trīs spēles – Manchester City pret Hull City, Cardiff City pret Everton un Crystal Palace pret Sunderland.

Divu titulētāko Anglijas komandu duelis būs centrālais mačs šajā kārtā
VSB komentētājs Ilvars Koscinkēvičs: “Divu titulētāko Anglijas komandu duelis būs centrālais mačs šajā kārtā. Laukuma saimnieki sezonu sākuši ar divām uzvarām un cer uz trešo, taču kas tāds komandai nav izdevies jau kopš 1994/95.gada sezonas. Kamēr Liverpool snaiperis Luiss Svaress izcieš 10 spēļu diskvalifikāciju, uzbrukumā līdera dotības turpina apliecināt Daniels Staridžs. Viņam desmit gūti vārti iepriekšējās astoņās spēlēs Liverpool rindās! Tikmēr Manchester United uz Anfield stadionu dosies ar lielisku izbraukuma spēļu bilanci – viesos nav zaudēts jau 13 Premjerlīgas spēlēs pēc kārtas. Tiesa, komandas jaunajam galvenajam trenerim Deividam Moizam šajā sakarā varētu būt divējādas pārdomas, jo ar Everton viņš šajā stadionā 11 spēlēs tā arī nav uzvarējis ne reizi...”

Šis Ziemeļlondonas derbijs ir Anglijas futbola klasika un laukumā allaž ir cīņa par katru metru
VSB komentētājs Jānis Vuguls: “Šis Ziemeļlondonas derbijs ir Anglijas futbola klasika un allaž laukumā ir cīņa par katru metru. Sarkanās kartiņas šajos dueļos ir ierasta lieta. Pēc zaudējuma sezonas atklāšanas spēlē pret Aston Villa, savā laukumā Arsēns Vengers neapmierinātos līdzjutējus ir apklusinājis ar uzvaru otrajā kārtā pār Fulham un pārliecinošu kvalificēšanos Čempionu Līgas grupu turnīram. Tikmēr Spurs Premjerlīgā izcīnījuši divas 1:0 uzvaras, abus vārtus gūstot ar 11 metru soda sitieniem. Šīs spēles iznākums ir grūti prognozējams, bet viennozīmīgi tas ir mačs, kas jāredz!”

Anglijas Premjerlīgas spēles kanālā VSB:
• Sestdien, 31.augustā 14:40 Anglijas Premjerlīga. Manchester City - Hull City
• Sestdien, 31.augustā 16:55 Anglijas Premjerlīga. Cardiff City - Everton
• Sestdien, 31.augustā 19:25 Anglijas Premjerlīga. Crystal Palace - Sunderland
• Svētdien, 1.septembrī 15:25 Anglijas Premjerlīga. Liverpool - Manchester United
• Svētdien, 1.septembrī 17:55 Anglijas Premjerlīga. Arsenal - Tottenham Hotspur

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa
Sabiedrisko attiecību projektu vadītāja

     [+] [-]

, 2013-08-30 21:43, pirms 11 gadiem
Gaidu ar nepacietību Man Utd vs Liverpool
cerams interesantu spēli abas komandas rādīs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-08-31 21:22, pirms 11 gadiem
Kas bija Crystal Palace - Sunderland komentetajs? Futbolu skatos ta paretak, bet tadu klaunu reti gadas dzirdet.

     [+] [-]

, 2013-09-01 00:41, pirms 11 gadiem
Dzirdot šo komentētāju gribas izslēgt tv.
Muc8 rakstīja: Kas bija Crystal Palace - Sunderland komentetajs? Futbolu skatos ta paretak, bet tadu klaunu reti gadas dzirdet.