Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Sonko pāriet uz "Stoke City"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Sonko pāriet uz "Stoke City"
Ibrahima Sonko (pa kreisi)
Foto: AP

Senegālas futbola izlases centra aizsargs Ibrahima Sonko pārgājis uz Anglijas Premjerligas klubu "Stoke City". Līgums noslēgts uz trim sezonām.

Sonko līdz šim pārstāvēja "Reading" klubu, taču klubs pagājušajā sezonā palika tikai 18. vieta Premjerlīgā, izkrītot uz zemāku līgu. Sonko ar savu sniegumu šīs sezonas sākumā pārliecinājis "Stoke City" vadību par savu augsto līmeni.

"Stoke City" tikai pagājušajā sezonā izcīnīja tiesības spēlēt Premjerlīgā. "Reading" par Senegālas aizsargu saņems divus miljonus sterliņa mārciņu. 27 gadus vecais aizsargs noslēdzis līgumu uz trim sezonām. Īpaši priecīgs par jaunieguvumu bija komandas viceprezidents Tonijs Skoulzs:

"Mēs esam ļoti apmierināti ar Ibrahimas iegādi. Viņš būs ļoti noderīgs mūsu komandai, pie tam, viņam ir Premjerlīgas pieredze, kas mums ļoti noderēs."

Izmantotie resursi:
skysports.com