Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

''Sunderland'' un Kīns turpina papildināt sastāvu

''Sunderland'' un Kīns turpina papildināt sastāvu
Paskals Čimbonda
Foto: AFP

Anglijas Premjerlīgas futbola klubs ''Sunderland'' savas komandas rindas nākamajai sezonai papildinājis ar franču aizsargu Paskalu Čimbondu, kurš pārnācis no cita Premjerlīgas kluba ''Tottenham Hotspur''.

Bijušais ''Wigan Athletic'' komandas spēlētājs, kurš var spēlēt gan kā labais, gan kreisais malējais aizsargs parakstījis līgumu ar Roja Kīna vadīto komandu uz diviem gadiem

''Paskals ir viens no tiem spēlētājiem, kurš var spēlēt dažādās pozīcijās aizsarga postenī, tāpēc viņš mūsu komandai ir ļoti vērtīgs papildinājums,'' 29 gadus veco aizsargu paslavēja ''Sunderland'' komandas galvenais treneris Kīns.
''Viņam ir pieredze, spēlējot Premjerlīgā. Paskals ir nenovērtējams ieguvums priekš mums, jo tagad mums būs lielākas iespēja variēt ar komandas aizsardzību,'' piebilda Kīns

Jāpiemin, ka ''Sunderland'' izrāda nopietnu interesi arī par ''Middlesbrough'' komandas 24 gadus veco pussargu Stjuartu Dauningu, kurš ir aizvadījis 18 spēles Anglijas izlasē. Tiek minēts, ka pārejas summa varētu būt ap 12 miljoniem eiro.
Daunings jau ir spēlējis ''Sunderland'' rindās - 2003./2004. gada sezonā viņš tika izīrēts no jau pieminētās ''Middlesbrough'' komandas. Iespēja, ka Anglijas izlases spēlētājs varētu pievienoties Kīna vadītajai komandai ir samērā liela, jo tiek lēsts, ka ''Middlesbrough'' kluba vadība jau ir atļāvusi jaunajam futbolistam doties laimi meklēt citur, jo nesen klubs parakstīja līgumu ar 20 gadus veco pussargu Mārvinu Emnesu, kurš pārnāca no Nīderlandes kluba ''Sparta Rotterdam''.

Atgādināsim, ka šovasar ''Sunderland'' komandai jau ir pievienojies Tēmu Tainio, kurš arī pārnācis no ''Tottenham Hotspur'', kā arī El Hadži Diufs (no ''Bolton Wanderers''). Kīna uzmanības lokā joprojām ir vēl divi ''Hotspur'' komandas spēlētāji – Stīds Malbranks un Jonss Kabuls.
Līgumu ar ''Sunderland'' pagarinājis arī veterāns Dvaits Jorks.

Saistītie raksti:
Jorks ''Sunderland'' rindās vēl uz gadu
Kīns nolūkojis četrus "Hotspur" spēlētājus
Kīns tiek pie Tainio
Diufs paraksta līgumu ar "Sunderland"

Izmantotie resursi:
safc.com

  +1 [+] [-]

, 2008-07-30 00:50, pirms 16 gadiem
izskataas ka shogad buus speeciiga komanda!!!!

  -1 [+] [-]

, 2008-07-30 01:42, pirms 16 gadiem
Dauningam jau nu ''Melnajos Kaķos'' gan nebūs īstā vieta (ne pārāk ofensīvā spēles stila dēļ), bet Čimbo būs nopietns pastiprinājums.

     [+] [-]

, 2008-07-30 12:53, pirms 16 gadiem
Sunderland pretendē uz vietu desmitnikā! Malači, ceru, ka viņiem šī būs laba sezona. Veiksmi. Tikai tie, kuri cenšas kaut ko sasniedz!