Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Matīss Kučinsks

Lukaku atgriežas "Inter" un neslēpj sajūsmu par pāreju

Lukaku atgriežas "Inter" un neslēpj sajūsmu par pāreju
Romelu Lukaku. Foto: Daniele Mascolo/Reuters/Scanpix

Beļģijas izlases uzbrucējs Romelu Lukaku atgriezies Itālijas A Sērijas klubā Milānas "Inter". Itālijas vicečempione izīrēs uzbrucēju no Londonas "Chelsea", kuras rindās viņš 2021./22. gada sezonā 44 mačos guva 15 vārtus.

Aizvadītajā starpsezonā Londonas "Chelsea" par 115 miljoniem eiro iegādājās Romelu Lukaku no tā brīža Itālijas A Sērijas čempiones Milānas "Inter". 2021./22. gada sezonā beļģis palīdzēja "Inter" tikt pie A Sērijas titula – uzbrucējs 36 maču laikā guva 24 vārtus un 10 reizes rezultatīvi asistēja.

Aizvadītā sezona Londonas "Chelsea" rindās Lukaku nebija veiksmīga. Visu turnīru ietvaros allaž rezultatīvais uzbrucējs nospēlēja 44 spēles, kuru laikā guva 15 vārtus. Salīdzinot ar iepriekšējām sezonām, tas bija vismaz divas reizes mazāk.

Panāktā abu komandu vienošanās nosaka, ka Lukaku uz īres līguma pamata nākamo sezonu varēs pavadīt "Inter" rindās. Beļģis arī piekritis mazākai algai, lai šī pāreja varētu notikt. "Šī ir lieliska sajūta," Lukaku teica pēc atgriešanās Itālijā. "Tas, ko sasniedzām pirms gada, bija lieliski. "Inter" man deva tik daudz, un es ceru, ka šoreiz spēšu būt vēl labāks."

Beļģijas izlases uzbrucējs turpināja: "Sajūtas ir tādas, it kā es būtu atgriezies mājās. Es un mana ģimene šeit bijām ļoti laimīgi. Jau kopš pirmās dienas, kad šeit ierados, visi man palīdzēja. Esmu ļoti priecīgs. Es savu dzīvesvietu šeit saglabāju, neskatoties uz to, ka devos uz Angliju. Tas izsaka daudz. Nevaru sagaidīt, kad satikšos ar komandas biedriem."

Karjeras laikā Lukaku divas reizes mēģinājis sevi pierādīt "Chelsea" rindās. No 2011. līdz 2014. gada viņš vairāk atradās īrē citu komandu rindās, aizvadot 10 mačus "Chelsea" un negūstot nevienus vārtus. Vēlāk viņš uzplauka "Everton" rindās, kur 110 maču laikā guva 53 vārtus. Tad sekoja karjeras turpinājums "Manhester United" (66 spēlēs 28 vārtu guvumi), savukārt "Inter" rindās viņš aizvadījis labāko karjeras posmu – 72 mačos 47 vārtu guvumi.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/soccer/soccer-...


, 2022-06-30 21:54, pirms 2 gadiem
...piekrītu...čelsī bija "krievu" augoņmiste....esmu pie krieviem strādājis, tur no normālas komunikācijas ir tālu...jo viss ir vienkārši - "ja načaļņik - ti durak"...un tā nav runa par mazu biznesu...
Tas dod arī panākumus, kausus, bet tas nav tas, kāpēc spēlētāji un arī treneri mīl komandu
Arne Slots. Foto: IMAGO/Box to Box Pictures/Scanpix

"Feyenoord" treneris Slots apstiprina "Liverpool" interesi: "Notiek sarunas starp klubiem"

Anglijas Premjerlīgas klubu "Liverpool" pēc sezonas pametīs galvenais treneris Jirgens Klops, kurš amatā atradies kopš 2015. gada. Viņa pienākumus varētu pārņemt Arne Slots. Nīderlandes speciālists apstiprinājis, ka notiek sarunas starp klubiem un ka viņš būtu ieinteresēts Liverpūles amatā.
Fila Foudena svinības. Foto: Pro Sports Images/Imago Images/Scanpix
3

Mančestras "City" ātri izrēķinās ar Braitonu un tuvinās pirmajai vietai

Anglijas futbola Premjerlīgas pēdējā pārceltajā 29. kārtas spēlē Mančestras "City" izbraukumā sakāva (4:0) Braitonas komandu.
Mohameds Salāhs un Trents Aleksandrs-Ārnolds. Foto: Action Images via Reuters/Scanpix
3

Zaudējums derbijā attālina "Liverpool" no cīņas par Premjerlīgas titulu

Šovakar zaudējumu Anglijas Premjerlīgas 29. kārtas pārceltajā spēlē piedzīvoja titula tīkotāja "Liverpool", kas pilsētas derbijā ar 0:2 atzina "Everton" pārākumu. Jirgena Klopa vadītā komanda pēdējos četros mačos guvusi tikai vienu uzvaru.