Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Inter" pussargs Perisičs gatavojas "Tottenham" medicīniskajām pārbaudēm

Emils Ozerinskis

"Inter" pussargs Perisičs gatavojas "Tottenham" medicīniskajām pārbaudēm
Ivans Perisičs. Foto: Reuters/Scanpix

33 gadus vecais Milānas "Inter" horvātu kreisās malas pussargs Ivans Perisičs šodien izies mediciniskās pārbaudes Anglijas Premjerlīgas klubā "Tottenham Hotspur", lai noslēgtu divu gadu līgumu.

Pieredzējušajam horvātu futbolistam Ivanam Perisičam nākamā mēneša izskaņā noslēdzas līgumattiecības ar Milānas "Inter" un vasarā viņš var kā brīvais aģents pievienoties jebkurai citai komandai. Britu mediji šodien ziņo, ka Perisičam pirmdien paredzētas medicīniskās pārbaudes Premjerlīgas ceturtajā spēcīgākajā komandā "Tottenham". Ja pārbaudes horvāta veselības stāvoklis tiks atzīts par gana labu, tad Londonas komanda noslēgs ar Perisiču divu gadu līgumu.

Horvātu pussargs Milānas "Inter" rindās aizvadītajā sezonā nospēlēja 49 spēles, izceļoties ar desmit vārtu guvumiem un deviņām rezultatīvām piespēlēm. "Inter" kļuva par Itālijas kausa ieguvēju, bet A sērijā palika divus punktus aiz savas principiālās konkurentes AC "Milan", paliekot otrajā vietā Itālijas čempionātā.

Vēl tiek vēstīts, ka "Tottenham" rindām pievienosies 34 gadus vecais un divus metrus garais angļu vārtsargs Freizes Fosters no "Southampton".

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

  -1 [+] [-]

, 2022-05-30 15:16, pirms 2 gadiem
Labs papildinājums Tottenhamai, ļoti labi iederēsies Kontes 3-4-3 sistēmā. Un šķiet jau spēlēja Inter kā wing-backs arī, kad Konte tur bija treneris.

  -1 [+] [-]

, 2022-05-30 15:28, pirms 2 gadiem
FutbolaFans9 rakstīja: Labs papildinājums Tottenhamai, ļoti labi iederēsies Kontes 3-4-3 sistēmā. Un šķiet jau spēlēja Inter kā wing-backs arī, kad Konte tur bija treneris.
beidz murgot...vecs zirgs uz maiņu...labs papildinājums ir vecumā 25-26 gadi

  +2 [+] [-]

, 2022-05-30 20:21, pirms 2 gadiem
Varētu Spurs paņemt jaunāku vārtsargu jo tirgū pieejami Hendersons un Poups un ja vēl atgrieztos Veiks tad EPL kļūtu vēl interesantāks

  -1 [+] [-]

, 2022-05-30 20:49, pirms 2 gadiem
Te kāds ir ļoti stipri dauzīts pret Jawas bāku, vai blaķeni.

     [+] [-]

, 2022-05-30 21:07, pirms 2 gadiem
Witslenamitea rakstīja: Varētu Spurs paņemt jaunāku vārtsargu jo tirgū pieejami Hendersons un Poups un ja vēl atgrieztos Veiks tad EPL kļūtu vēl interesantāks
Spurs varéja no Mettas vàrtsargu Beku. Arī Latvijas U 21 izlases spēlētājs. Cik viņa spéles skatījos vàrtsargs labu labais. Arī uzskatu, ka Totenham vajag ļoti labu vàrtsargu.