Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Terijs noraida Makeleles izteikumus

Terijs noraida Makeleles izteikumus
Džons Terijs
Foto: AFP

Anglijas Premjerlīgas komandas Londonas "Chelsea" kapteinis Džons Terijs noraidījis bijušā Londonas kluba spēlētāja Kloda Makeleles izteikumus, ka Anglijas izlases aizsargs ir veicinājis Žozē Mourinju aiziešanu no "Chelsea".

Francijas "PSG" pussargs Klods Makelele savā autobiogrāfijā "Claude Makelele - Tout Simplement" paziņojis, ka Terijs ir tas, kuram jānes lielākā atbildība par to, kādēļ Žozē Mourinju nācās pamest komandu 2007. gada septembrī. Viņaprāt, Terija un Mourinju attiecības kļuva saspīlētas, kad angļu aizsargs guva traumu, un, ar to spekulējot, vēlējās pāriet uz citu klubu.

"Es uzskatīju, ka Mourinju ir praktiski neaizskarams, taču vairāki spēlētāji par viņu sūdzējās. Jo īpaši to darīja Džons Terijs," Makelele rakstīja savā autobiogrāfijā.

"Kad Terijs savu neapmierinātību izteica "Chelsea" šefam Pīteram Kenjonam un prasīja, lai viņu iesaista kādā transfēru darījumā, kluba īpašnieks Romans Abramovičs reaģēja nekavējoties, liekot Mourinju sakravāt mantas, jo Džona Terija aiziešana no "Chelsea" bija neiedomāja ne no fanu, ne arī spēlētāju vai kluba vadības viedokļa," Makelele paziņoja.

Uz šiem izteikumiem nekavējoties reaģēja Londonas kluba un Džona Terija aizstāvošās puses, kategoriski noraidot tos. Terija advokāts savā paziņojumā pavēstīja: "Ir izskanējušas baumas, ka Džons Terijs ir kādā veidā iesaistīts Žozē Mourinju aiziešanā. Tā ir pilnīga nepatiesība, nav nekāda pamata šiem apvainojumiem. Tāpat mēs apliecinām, ka Džons nekad nav vēlējies pamest "Chelsea"."

Kāda "Chelsea" tuvu stāvoša persona piebilda: "Chelsea" kapteinim nav jāuzņemas nekāda atbildība par notikušo. Žozē Mourinju aiziešana bija savstarpējas vienošanās pamatā starp Žozē un klubu."

Izmantotie resursi:
skysports.com

  +5 [+] [-]

, 2009-05-30 17:02, pirms 15 gadiem
Paga Terijs tak bija laimīgs spēlēt Mourinju vadībā.

P.S Sā jau pirmajā minūtē izvirza Everton vadībā.

  -2 [+] [-]

, 2009-05-30 17:08, pirms 15 gadiem
Vynilz rakstīja: Paga Terijs tak bija laimīgs spēlēt Mourinju vadībā.

P.S Sā jau pirmajā minūtē izvirza Everton vadībā.
tā bija acu aizmālēšana,ka jau vienmēr presē izsakās,kas viss ir labi,forši,bet patiesībā....

P.S.Lieliski,tagad Everton jāspēlē tā kā Chelsea pret Barcu-vajag piedzīt autobusu pie sodalaukuma!

  +1 [+] [-]

, 2009-05-30 17:21, pirms 15 gadiem
Drīzāk piekrītu pēdējai rindkopai.

  +5 [+] [-]

, 2009-05-30 17:22, pirms 15 gadiem
Ne pa teemu,1:1 Drogba.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-05-30 22:51, pirms 15 gadiem
Nav jau dūmu bez uguns.. varbūt arī bija kādi asumi, tikai Makelele iespējams pārspīlē to nozīmi.. bet viņš tur pats bija klāt, mēs, kas tur neesam bijuši, zinām vēl mazāk.

  -2 [+] [-]

, 2009-05-30 23:17, pirms 15 gadiem
Terijs ir pimp!@

  +2 [+] [-]

, 2009-05-30 23:20, pirms 15 gadiem
B.O.S.S. rakstīja: Terijs ir pimp!@
khe khe. tipisks pool fans. kurš klubs jūs šogad izsledza no CL!?!

p.s Karragers ir vairak guvis own golus neka golus.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja