Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Everton" iesniedz apelāciju par Railija piešķirto sarkano kartīti

"Everton" iesniedz apelāciju par Railija piešķirto sarkano kartīti
Tims Keihils saņem sarkano kartīti
Foto: AP

Anglijas Premjerlīgas futbola klubs Everton pēc sestdien piedzīvotā zaudējuma "Liverpool" komandai, Anglijas futbola asociācijai (FA) ir iesniedzis protestu par galvenā tiesneša Maika Railija piešķirto sarkano kartīti Timam Keihilam.

Jau ziņojām, ka Liverpūles derbijā "Liverpool" ar 2:0 uzvarēja "Everton". Abus vārtus otrā puslaika pirmajā daļā trīs minūšu laikā iesita spānis Fernando Toress. Spēles 80. "Everton" futbolists Tims Keihils asi nospēlēja pret Ksabi Alonso, un Maiks Railijs uzreiz parādīja Keihilam sarkano kartīti, kas nozīmē to, ka spēlētājam nākamās trīs spēles ir jāizlaiž. "Everton" nākošās trīs spēles ir pret Ņūkāslas ''United'', ''Arsenal'' un Mančestras ''United''. Taču "Everton" komandas vadība uzskata, ka pārkāpums nebija tik rupjš, lai spēlētājs uzreiz saņemtu sarkano kartīti.

''Man bija iespēja noskatīties atkārtojumu, un tur nebija pārkāpums, lai uzreiz saņemtu sarkano kartīti, tiešām nebija,'' saka "Everton" komandas galvenais treneris Deivids Moijess. ''Jā, es redzēju tur dzelteno kartīti, un nedomāju, ka tas bija vissliktākais šīs spēles pārkāpums. Mēs bijām pārsteigti, kad viņš tika noraidīts.''

Komanda jau iesniegusi FA apelāciju, kura tiks izskatīta šonedēļ.

Izmantotie resursi:
skysports.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-09-29 15:25, pirms 16 gadiem
Chelsea izdariija un tagad visi taisiis vinjiem pakalj - meegjinaas anuleet kartinjas! redzees vai ari Everton apzheelos vai arii taads gods tiek tikai Chelsea naudas macinjiem...
Slēpts komentārs: Gunner

  +3 [+] [-]

, 2008-09-29 15:27, pirms 16 gadiem
Nejau tas ir galvenais,jā pārkāpums bija dzeltenās kartiņas vērts,taču GALVENAIS ka Railijs kādas trīs reizes svilpa un sauca Keihilu pie sevis taču viņš nereaģēja un gāja lēnītēm prom,tikai tad kad bija aizgājis 10 metrus no tiesneša viņš pagriezās un neizrādija nekādu cieņu pret tiesnesi un tāpēc pelnīta sarkāna manuprāt,bet jūs jau to neredzējāt un neko nezinat,un arī Alonso izteicās ka iznākums varēja būt bēdīgāks tādēļ es piekrītu Reilijam šajā gadijumā jo tiesnesis ir jāciena jebkādā gadijumā!punkts!

     [+] [-]

, 2008-09-29 15:34, pirms 16 gadiem
PolkaDot rakstīja: Nejau tas ir galvenais,jā pārkāpums bija dzeltenās kartiņas vērts,taču GALVENAIS ka Railijs kādas trīs reizes svilpa un sauca Keihilu pie sevis taču viņš nereaģēja un gāja lēnītēm prom,tikai tad kad bija aizgājis 10 metrus no tiesneša viņš pagriezās un neizrādija nekādu cieņu pret tiesnesi un tāpēc pelnīta sarkāna manuprāt,bet jūs jau to neredzējāt un neko nezinat,un arī Alonso izteicās ka iznākums varēja būt bēdīgāks tādēļ es piekrītu Reilijam šajā gadijumā jo tiesnesis ir jāciena jebkādā gadijumā!punkts!


Bildē gan Cahil stāv tieši pretīm Railijam,ko Tu te murgo?

     [+] [-]

, 2008-09-29 15:35, pirms 16 gadiem
Gunner rakstīja: Kurs tad to speej aizmirst!
skatijos to speli bet aizmirsis gan esmu, mosh ir kkur video ?

  +2 [+] [-]

, 2008-09-29 15:36, pirms 16 gadiem
roby rakstīja: Bildē gan Cahil stāv tieši pretīm Railijam,ko Tu te murgo?
bļin,tas ir tad kad viņs iet vienkārši garām tiesnesim kad tika parādīta kartiņa tā viņs ignorēja viņu,būs iespēja ielikšu video!

     [+] [-]

, 2008-09-29 15:37, pirms 16 gadiem
Gunner rakstīja: Kurs tad to speej aizmirst!
Tad šis bija tas slavenais tiesnesis! Es gan vārdu aizmirsu, bet spēle vēl skaidrā atmiņā!

     [+] [-]

, 2008-09-29 15:38, pirms 16 gadiem
Nu ko, FA paši uztaisīja nevajadzīgu precedentu saistībā ar Chelsea un Teriju! Nav jēga atkal strīdēties vajadzēja vai nevajadzēja dot sarkano! Fakts ir tāds, ka tagad katra komanda varēs apstrīdēt sarkano kartiņu, ja vien pārkāpumā nebūs "norauta kāja"! Rezultātā tiesneši baidīsies noraidīt spēlētājus uzreiz par rupju spēli un tas jau nu noteikti nepadarīs spēli labāku.

  +1 [+] [-]

, 2008-09-29 15:38, pirms 16 gadiem
PolkaDot rakstīja: bļin,tas ir tad kad viņs iet vienkārši garām tiesnesim kad tika parādīta kartiņa tā viņs ignorēja viņu,būs iespēja ielikšu video!
Labi,nestrīdēšos ar to,kurš spēli ir redzējis,atvainojos par savām šaubām

     [+] [-]

, 2008-09-29 15:39, pirms 16 gadiem
mrPO rakstīja: skatijos to speli bet aizmirsis gan esmu, mosh ir kkur video ?
http://www.youtube.com/watch?v=-1MkqBhvsL0

     [+] [-]

, 2008-09-29 16:01, pirms 16 gadiem
Gunner rakstīja: http://www.youtube.com/watch?v=-1MkqBhvsL0
kāpēc esports enatpazīst saiti?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-09-29 16:07, pirms 16 gadiem
Refs mazliet noraka - būtu parādījis dzelteno par pārkāpumu un otru par neklausīšanu, viss būtu kulē - nekādu iespēju apstrīdēt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-09-29 17:18, pirms 16 gadiem
Njā.. džekam patīk vicināties ar kartītēm.. jau otro spēli pēc kārtas..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-09-29 18:22, pirms 16 gadiem
Un tagad visas komandas kuru speeleetaaji dabuus straight red iesniegs apelaacijas. Tas jau kljuust smiekliigi. Tas ir futbols un futbolaa vienmeer kaads dabuus nepamatotu kartiiti vai tiks pieskjirts nepamatots sods. Tad jau Bolton tagad vajadzeetu griezties pie FA ar apelaaciju pret pieskjirto 11 metru soda sitienu kura nebija, apgalvojot ka tad iespeejams speele vareetu beigties 0:0 ja pendele nebuutu pieskjirta.