Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Smits pagarina līgumu ar "Forest"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Smits pagarina līgumu ar "Forest"
Pols Smits
Foto: Professional Sport

Anglijas Čempionāta jaunpienācējas Notingemas "Forest" pamatvārtsargs Pols Smits pagarinājis līgumu ar klubu vēl uz divām sezonām.

Pagājušajā sezonā Notingemas futbolisti lieliski startēja Anglijas 1. futbola līgā [pēc spēka trešā – aut.], garantējot sev vietu līmeni augstāk. Viens no panākumu pamatkaldinātājiem bija komandas vārtsargs Pols Smits.

Pagājušajā sezonā Smits 25 spēlēs atstāja savus vārtus neskartus, kopumā 29 gadus vecais vārtsargs aizvadīja 51 spēli. Par viņa lielisko sniegumu liecina kaut vai tas, ka viņš saņēma 1. līgas labākā vārtsarga titulu. Komandai viņš pievienojās 2006. gadā, kad pārcēlās no "Southampton". Tagad vārtsargs pagarinājis līgumu ar klubu līdz pat 2010. gadam.

"Es esmu izbaudījis pirmās divas sezonas ar "Forest" komandu, protams, ka augstākais kulminācijas punkts bija iekļūšana Čempionātā. Tā bija lieliska pieredze. Es ar nepacietību gaidu jaunās sezonas sākumu, jo man nebija nemazāko šaubu par līguma pagarināšanu ar komandu," savu izvēli pamatoja Smits.

Izmantotie resursi:
skysports.com

     [+] [-]

, 2008-07-29 20:14, pirms 16 gadiem
Mjā kadreiz tik labs klubs divkārtējie Čempionu Līgas uzvarētāji .

     [+] [-]

, 2008-07-30 12:30, pirms 16 gadiem
Labs vārtsargs, drīzumā drošvien kandidēs uz Premjerlīgu... Kārtējais jaunais talants Anglijā, un Forest paveicies, ka tikuši pie šāda vārtsarga, kas pagājušosezon nosargājis savusvārtus neskartus tik daudz reižu.

Novēlu Forest veiksmi un kas zin varbūt būs starp tām trijām komandām, kas iekļūs Premjerlīgā pēc šīs sezonas. Gaidām panākumus!