Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Kīns: "Jauna nodaļa manā dzīvē"

Andrejs Siliņš

Kīns: "Jauna nodaļa manā dzīvē"
Robijs Kīns savā pirmajā
preses konferencē Liverpūlē.
Foto: AFP

Pēc nonākšanas Anglijas Premjerlīgas futbola kluba "Liverpool" rindās pirmajā sarunā ar medijiem uzbrucējs Robijs Kīns atzina, ka spēlēšana Liverpūlē ir futbolista bērnības sapņa piepildīšanās.

"Esmu gaidījis šo brīdi kopš bērnu dienām," sacīja 28 gadus vecais futbolists, par kuru "Liverpool" tā iepriekšējiem īpašniekiem "Tottenham Hotspur" samaksāja 19 miljonus sterliņu mārciņu (ar iespēju, ka summa noteiktā gadījumā palielināsies par 1,3 miljoniem). "Esmu milzīgs komandas līdzjutējs, tāpēc sēdēšana šeit "Liverpool" treniņtērpā ir sapņa piepildījums."

"Vienmēr kopš bērnu dienām esmu vēlējis būt futbolists un spēlēt "Liverpool" rindās, bet nekad nevarēju iedomāties, ka tas patiešām notiks," sacīja Kīns. "Tagad izbaudu katru minūti un nevaru sagaidīt, kad uzvilkšu sarkano krekliņu. Šis ir milzīgs klubs, un es vēlos darīt visu iespējamo, lai tas gūtu vēl lielākus panākumus."

"Atstāju "Hotspur", jo, kā jau teicu, esmu liels "Liverpool" līdzjutējs, un iespēja spēlēt šajā komandā man varētu vēlreiz nerasties," turpināja uzbrucējs. "Šī iespēja bija kaut kas tāds, ko es nedrīkstēju palaist garām. Domāju, ka man ir tas vecums, kad esmu sasniedzis augstāko karjeras punktu."

"Nedomāju, ka esmu pievīlis "Spurs"," Totenhemas kluba vadītāja Daniela Levija kritiku negrib pieņemt spēlētājs. "Pavadīju klubā sešas fantastiskas sezonas un jau no pirmās dienas devu viņiem visu, ko spēju. Tas nekad nemainīsies. "Spurs" līdzjutēji allaž bija lieliski pret mani, un viņi vienmēr paliks manā sirdī."

"Šī ir jauna nodaļa manā dzīvē, un ļoti vēlos to izdzīvot," teica Kīns. "Pavadīju Totenhemā sešus neaizmirstamus gadus un vēlos pateikties par to viņiem." Jaunajā darba vietā Kīns spēlēs kopā ar spāņu uzbrucēju Fernando Torresu. "Ir grūti atstāt Totenhemu, kur bija labi spēlētāji, piemēram Dimitars Berbatovs, ar kuru man ir labas attiecības, bet Torress, iespējams, ir labākais uzbrucējs pasaulē šobrīd."

"Cerams, ka spēsim daudzas spēlēs nospēlēt kopā un darīsim to labi," cerību pilns ir Kīns.

Izmantotie resursi:
bbc.com

  -4 [+] [-]

, 2008-07-29 19:07, pirms 16 gadiem
domāju, ka pirmo banku ieliks tieši pret "Spurs"
Slēpts komentārs: ~Liepājas Metalurgs~

     [+] [-]

, 2008-07-29 19:19, pirms 16 gadiem
Kīns jau pabāzis mēli arā.Gatavs laizīšanai!Itsevišķi, ja Liverpūlē ir tik daudz d...su!Besī šitā mūžīgā pielīšana!
..."Vienmēr kopš bērnu dienām esmu vēlējis būt futbolists un spēlēt "Liverpool" rindās.....
Nu cik var mūldēt!Tas ir mans mīļākais klubs,šeit ir labākie spēlētāji, Torres ir labākais uzbrucējs pasaulē!Bullshit!
CR arī MU bija mūža sapnis, labākais klubs pasaulē....Bet tagad viņš atklāj, ka viņa sapnis ir spēlēt Real.
Vienvārd sakot tāda tipa spēlētājiem katrs nakamais klubs ir pasaulē labākais klubs ar labākajiem spēlētājiem, treneriem un infrastruktūru!

P.s.Nu un tagad lūdzu mīnusus

 +11 [+] [-]

, 2008-07-29 19:20, pirms 16 gadiem
~Liepājas Metalurgs~ rakstīja: Negribas tik daudz lasīt


Tad kāda jēga bija mācīties lasīt?

  -4 [+] [-]

, 2008-07-29 19:22, pirms 16 gadiem
Esmu milzīgs komandas līdzjutējs, tāpēc sēdēšana šeit "Liverpool" treniņtērpā ir sapņa piepildījums."
Shis ir labs , vinja beerniibas sapnis ir seedeet Liverpuul treninjteerpaa rezervee

  +4 [+] [-]

, 2008-07-29 19:34, pirms 16 gadiem
Nenovērtējat jūs Kīna sniegumu. Pēdējās 6 sezonās vidēji 13 vārti. Domāju, ka ļoti vērtīgs pastiprinājums L'pool. Labs spēlētājs pa attiecīgu cenu.

  +4 [+] [-]

, 2008-07-29 19:39, pirms 16 gadiem
Par to ka viņa sapnis spēlēt Liverpool ir taisnība,tādēļ varētu paklusēt visi!Kāda vel pielīšana,ja tavā komandā ir Torres vai Ronaldo vai tu kautko sliktu par viņiem pateiktu,piemērām ka viņi nedod piespēles un tmlīdzīgi!Par to ka Liverpool ir viņa mīļākais klubs vari izlasīt šeit! liverpoolfc.tv: WATCH ROBBIE SPEAKING AT MELWOOD
Kāda rezerve,Voroņins sēdēs uz bankas uzbrukumā būs Torres flangos Babels Kuits ,kā uzbrūkošais pussargs Robijs Kīns,centra pussargs Žerārds un ,kā balsta pussargs Mašerano,ar šādu sastāvu Liverpool ir labas izredzes izcīnīt titulu,it īpaši jo aizsardzībā atpakaļ būs Aggers,centrā ar viņu Škrtels kurš nospēlēja fantastiski pagājušosezon,malās Dossena un Aurelio un labajā malā Karagers un Arbeloa!
Reina

Caraggher Agger Skrtel Dossena

Mascherano

Kuyt Gerrard Babel

Keane

Torres

Rezervē Benajuans,Havi Alonso,Hipija,Voroņins,Lukas!


P.S Bildē redzams kā viņš dara savu triku kad iesit golu,viņš to pārtrauca darīt kad Tottenjam treneris Dzols paluudza beigt taisiit shitos trikus jo var dabuut traumu,tagad cerams atkal redzēsim šo celebration!
';

  +2 [+] [-]

, 2008-07-29 19:46, pirms 16 gadiem
2007/2008 sezonā kopā 36 spēlēs viņš guva 23 vārtus! ';

     [+] [-]

, 2008-07-29 19:50, pirms 16 gadiem
Pretorietis rakstīja: CR arī MU bija mūža sapnis, labākais klubs pasaulē....Bet tagad viņš atklāj, ka viņa sapnis ir spēlēt Real.

Par Ronaldo sapni speeleet Real sen jau zinaams, nejau tagad tas visiem ir kaads jaunums.

     [+] [-]

, 2008-07-29 19:54, pirms 16 gadiem
Par tiem tekstiem, es domāju, nav vērts saspringt vai diskutēt. Pavisam parastas pieklājības frāzes, ko saka 98,5% futbolistu, kas pāriet uz kādu superklubu.

     [+] [-]

, 2008-07-29 20:29, pirms 16 gadiem

     [+] [-]

, 2008-07-29 21:23, pirms 16 gadiem
Ivars77 rakstīja: Ja kādu tas interesē!
http://www.liepajniekiem.lv/lat/sports/futbols/2008/07/29/esi-sveicinats-majas--viktor-/

tas vareetu noziimeet ka redzesim vinju arii laukumaa lm kraasaas ne tikai skatiitaaju tribiinees! un tas buutu labaakais kas ar lm ir peed laikaa noticis!

  -2 [+] [-]

, 2008-07-29 21:55, pirms 16 gadiem
abi ar bratu pilnigi vienadi skataa!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-07-30 10:39, pirms 16 gadiem
Novēlu viņam veiksmi jaunajā klubā! Prieks par viņu...