Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Gļebs noliedz baumas

Gļebs noliedz baumas
Aleksandrs Gļebs
Foto: AFP

Anglijas futbola Premjerlīgas kluba Londonas "Arsenal" baltkrievu pussargs Aleksandrs Gļebs noliedzis baumas, ka viņš vasarā pievienosies Itālijas čempionvienībai Milānas "Inter".

Šīs nedēļas sākumā daudzos plašsaziņas līdzekļos parādījās informācija, ka "Inter" jau panākuši mutisku vienošanos ar Gļebu, ka Baltkrievijas izlases pussargs vasarā pārcelsies uz Milānu. Tāpat tika minēts, ka nopietnu interesi par Gļebu izrāda arī Spānijas grands "Barcelona".

Šogad Gļebs aizvada savas karjeras labāko sezonu, un lielā mērā pateicoties tieši baltkrieva lieliskajai spēlei, Londonas "Arsenal" šobrīd ir Anglijas Premjerlīgas līdervienība.

"Protams, man ir liels pagodinājums dzirdēt tādas runas par "Inter" klubu. Taču es varu apgalvot, ka nekāda kustība šajā ziņa nenotiek. Jūtos lepns, ka varu spēlēt "Arsenal" komandā. Manos nākotnes plānos nav paredzētas nekādas pārmaiņas," pastāstīja Gļebs.

"Es saprotu, kāpēc Eiropas lielākie klubi izrāda tādu interesi par Aleksu. Taču viņam patīk spēlēt tieši "Arsenal". Alekss jūt, ka viņš spēlē pasaules labākajā klubā," piebilda Gļeba aģents Nikijs Spilevskis.

Londonas "Arsenal" Gļebs pievienojās 2005. gadā. Pirms tam viņš piecus gadus pavadīja Vācijas klubā "VfB Stuttgart", kurā aizvadīja 137 spēles un guva 13 vārtus. "Arsenal" sastāvā Gļebs piedalījies 80 mačos, gūstot septiņus vārtus.

Izmantotie resursi:
www.skysports.com

  +2 [+] [-]

, 2008-02-29 14:49, pirms 17 gadiem
Njāā'... Bij jau nesen raksts, ka Barca vasarā paņems Arsenal labāko trio- Wengeru,Hlebu un Cesc... VARAT NECERĒT>... Labi, ka Interam arī kurvīti iedeva... Malači Gunneri...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2008-02-29 14:57, pirms 17 gadiem
Baronsfan---> Izcilāks piemērs par taviem ir ar Henry... Pameta Arsenal un sākās neveiksmes.

     [+] [-]

, 2008-02-29 14:57, pirms 17 gadiem
Aliaksandrs ir pleijers!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2008-02-29 16:17, pirms 17 gadiem
un lielā mērā pateicoties tieši baltkrieva lieliskajai spēlei, Londonas "Arsenal" šobrīd ir Anglijas Premjerlīgas līdervienība.

tiesa kas tiesa.... manaa uztveree 1 no 2 (veel Fabregas) labaakajiem midfieldiem komandaa... domaajams, ka komandas galvenaa prioritaate vasaraa buus notureet midfield trio - Flamini-Cesc-Hleb komandaa, jo shos triis medii nepaartraukti.... bet pats galvenais, ka vinji pasi raujas uz to, lai paliktu, taa kaa Inter no Londonas var sanjemt draudziigus (sk. naakosos smaidinjus) - ! varbuut peec paris gadiem.... bet ne tagad!


Pirms tam viņš piecus gadus pavadīja Vācijas klubā "VfB Stuttgart", kurā aizvadīja 137 spēles un guva 13 vārtus. "Arsenal" sastāvā Gļebs piedalījies 80 mačos, gūstot septiņus vārtus.

vieniigais truukums Hlebaa ir tas, ka vinjs paaraak maz sit pa vartiem... taads sitiens jaaliek lietaa, nevis jaanosleepj kkur! liidz ar to arii uzskatu, ka vinjs savu potenciaalu veel nav piepildiijis.... ja biezaak sistu pa vaartiem, tad jebkurs vaartsargs, dabuutu izbaudiit iistu elli!

  +3 [+] [-]

, 2008-02-29 16:43, pirms 17 gadiem
Ceru, ka Hlebs mus nenodos - tiesam patik sis speletajs, cienu, bet bez vina Arsenal nebus Arsenal...

  -1 [+] [-]

, 2008-02-29 16:56, pirms 17 gadiem
Kur palicis Rosickiiii???!!!!

  +2 [+] [-]

, 2008-02-29 17:19, pirms 17 gadiem
"Alekss jūt, ka viņš spēlē pasaules labākajā klubā"
Tiešī tā, Alekss spēlē Pasaulē labākajā klubā, un ir svarīga sastāvdaļa šim klubam!

  +2 [+] [-]

, 2008-02-29 17:31, pirms 17 gadiem
Man ari patik A.Glebs. Vins lieliski dara savu darbu un baigi palidz Arsenalam. Un labi butu ja vins seit ari paliktu. Tas butu labak gan vinam, gan ari Arsenal.

  +2 [+] [-]

, 2008-02-29 17:35, pirms 17 gadiem
gurgucis

Tur pat kur agrak - Arsenala. Tikai laikam vinam ir savainojums.

  +2 [+] [-]

, 2008-02-29 18:40, pirms 17 gadiem
pedeja laika nekas nav par vinju dzirdets....bisk satraucos...

     [+] [-]

, 2008-02-29 18:59, pirms 17 gadiem
Mans viedoklis...Nē, nē.. nē..

  +1 [+] [-]

, 2008-02-29 19:38, pirms 17 gadiem
gurguci
Rosicky veel joprojaam ir Arsenal.... tik pagaidaam chalim trauma....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2008-02-29 20:21, pirms 17 gadiem
Reiniksrobis---> nu nezinu vai tas ir neveiksmes...Ja saakumaa sita gandriiz visu laiku vaartus Barcaa... Tas ka Arsenala vinjam nebija pretinieku to es saprotu...

Barcelona taada prieksheja liinija-->Messi;Eto'o;Ronaldinho(arī var spēlēt) Bojans;Gudjonsens;Henry...

Uzbruceeju vairaak kaaa vajag, tpc ir japieraada sevi nevis taka arsenala stav visu laiku Offside stavoklii un neskrien tikai ka dabuu bumbu...

Barca ir sevi japierada...

  -3 [+] [-]

, 2008-02-29 20:57, pirms 17 gadiem
Īstenībā Arsenal vajadzētu jaunu kapteini, jo Galass ar savu uzvedību pēdējā spēlē pierādīja, ka nav cienīgs par tādu būt! Un ko var gribēt no tādas komandas, kuras kapteinis ir tik bezatbildīgs un egoistisks cilvēks.
Par visiem Hļebiem, Seskiem un pārējiem es domāju tā, ka, ja Arsenal arī turpmāk paliks bez trofejām, viņi dosies prom, jo tikai spēlēt vien labā klubā tāda līmeņa spēlētājiem nepietiek...

  +2 [+] [-]

, 2008-02-29 22:22, pirms 17 gadiem
nu visi Hljebi un Seski atshkjiriibaa no tava miiljotaa Cukurinja ir savam vecumam pieaugushi un saprot, ka daljeeji no vinjiem arii ir atkariigs, ko klubs sasniedz. vari jau nopirkt madrides plakaatu un dro4iit pie vinja, jo jau tagad IR skaidrs, ka cukurinsh speelees tavaa miiljajaa angloiidu klubaa veel ne vairaak kaa vienu- divus gadus. arsenaalaa vismaz jaunie chalji var tikt speeleet, nevis marineet solinju, kameer norietejushaas anglju zvaigznes atsraadaa savu naudu, neizdarot neko.
runaajot par trofejaam- kursh tad ir tas klubs, kursh pie savas jostas var piekarinaat katru sezonu daudzas trofejas?MU?smejos veederu tureedams. Reaals, Barsa?kautkaa neatceros, ka real vai barca, va kaads itaalju klubs gadiem peec kaartas njemtu chempionliigu un vel savaas lokaalajaas liigaas visus iespeejamos titulus. tam pasham arsenaalam ir itin labas izredzes ieguut epl kausu un paciiniities par cempioniigas uzvaru, bet futbolistiem man skjiet, ka galvenais ir ar savu izlasi nospeeleet pasaules un eiropas chempionaatos. eiropas vai pasaules chempions izklausaas daudz krutaak nekaa copa del rey(sorry, ka nepareizi uzrakstiiju) ieguveejs kautkaadaa gadaa, ko vairs neviens neatceras peec gada. tikai diemzheel, tavas miiljotaas komandas vairaakumu paarstaavoshajai tautiibai pat kvalificeehanaas kaadam eiropas vai pasaules chempim ir lielum liels sasniegums, kas jau tiek kvalificeets aa uzvara...

  -4 [+] [-]

, 2008-02-29 23:49, pirms 17 gadiem
Lol tā pārsmejos... Ne visiem futbolistiem ir iespēja ''veiksmīgi nospēlēt'' kontinenta vai pasaules čempī... Tāpēc jau arī klubu spēlēs ir divtik svarīgas. Tāds Hļebs var nemaz nesapņot par EČ vai PČ... Tāpēc konkrēti viņam varētu būt daudz svarīgāk kā spēlētājam kaut ko izcīnīt ar klubu nevis ar Baltkrievijas izlasi palikt kvalifikācijas grupā nevis 4. bet 3. vietā, piemēram...


P.S. var jau nopirkst arī Chelsiku plākātu, bet tas jau laikam vairs nav aktuāl, ne?
maini niku un fano par kādu uzvarošu komandu... np!!!

  +1 [+] [-]

, 2008-03-01 00:31, pirms 17 gadiem
klausies gudriniek- plakaati vairaak tev pieder. man vairs gadi nav tie. ja ljoti veelies, varam sasist strelku(peec 26. marta buushu LV) un izrunaat, kas vienam otraa nepatiik, tik baidos, ka uz sho neatbildeesi, vai ja atbildeesi, tad buus atmazkas, ka neesi lv(kaa parasti, kad mu zaudee, - itkaa aarzemees nebuutu interneta).
esmu vairaakas reizes teicis, ka es nefanoju par nevienu klubu. man ir klubi, kas patiik vairaak un klubi, kas patiik mazaak. esmu anglijaa un te vienkaarshi nav iespeejams izvairiities no futbola, jo tas ir visur apkaart un runas ir tikai ap futbolu. vienkaarshi ja man jaaizveelas, ko skatiities pa tv- "eastenders" vai futbolu, tad tomeer skatos futbolu. runaajot par chelsi- jaa man shii komanda daljeeji simpatizee, bet vairaak patiik arsenaals un totenhams. tik nesakiet, ka es"nepareizi fanoju"- par vienas pilseetas klubiem. es NEESMU fans, man vienkaarshi besii jeedziens fans. un ta nenoziimee, ka ja es neesmu bijis uz nevienu speeli(bet zinjas pat par tavu miiljaako klubu- arii aizkulises uzzinu daudz aatraak), ka es nedriikstu izteikt savu viedokli. man besii anglju futbols kaa jeedziens, kaa suga, jo sevi deklaree par futbola naaciju, bet ko vinji ir sasniegushi? uztaisiijushi labaako liigu?ha- tur tikai 30 % ir briti. aa, veel par chelsiju- man brachka vairaak chelsi atbalsta un jemot veeraa, ka kompis ir viens tikai pagaidaam maajaa, tad iespeejams, ka ir iespamojis kko jo mans niks ir visu laiku atveerts, bet taa nav atmazka, esmu atbildiigs par visu, ko esmu teicis un dariijis. man chelsijaa patiik 3 speeleetaaji, bet besii visi komandas anglji un darbiibas stils, peerkot visu, kas spiid. arii tavaa miiljajaa mu man kaa speeleetaaji patiik vairaaki kadri- rio(galvenokaart tapeec, ka ar vinja korishiem biistonaa esam kumaariijushi paaris x un zinu, kas vins ir un no kaada getto ir izliidis) un veel viens otrs. kaa komandas man patiik arsenaals un totinsh, jo tur nav izleeceeju un piikstulju, kuriem beerniibaa teetis licis zosleenu buchot un glaudiit.
vaardusakot, ja neesi tikai anoniims piislis, kas savas beerniibas traumas izgaazh virtuaalajaa videe, tad satiekamies, izrunaajamies, ja vajag izkaujamies,jo tu man besii riktiigi. pagaidaam tu visu sheit esosho aciis esi tikai zeens, kursh priecaajas, ja kaads vinjam uzkakaa un pats uz to provocee

  +2 [+] [-]

, 2008-03-01 10:39, pirms 17 gadiem
^^^ slinkums rakties vecajos topikos, bet nu tevi atceros ka Chelsea atbalstītaju.. UN CHELSEA FANS NEVAR FANOT PAR ARSENAL VAI SPURS... IZNEMOT, HOSE.. VINS IR IPASHS GADIJUMS
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-03-01 22:19, pirms 17 gadiem
Nu, protams, kas kuram ir jushana liidzi...