Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

''West Ham'' pendelēs no Anglijas Līgas kausa izslēdz čempioni ''City''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

''West Ham'' pendelēs no Anglijas Līgas kausa izslēdz čempioni ''City''
''West Ham United''. Foto: EPA/Scanpix

Anglijas Līgas kausa astotdaļfinālā apstājusies pagājušā gada čempione Mančestras ''City'', kas pēcspēles 11 metru sitienu sērijā piekāpās ''West Ham United''. Tāpat ceturtdaļfinālā iekļuva arī ''Liverpool'', ''Leicester'', ''Hotspur'' un ''Brentford''.

# Kā Deivids Moizs, tā arī Peps Gvardiola savu komandu sākumsastāvos sūtīja vairākus rezervistus, kas ikdienā pie spēles laika Premjerlīgā vai arī Eiropas sacensībās netiek.

# ''City'' futbolistiem visā mačā piederēja pārsvars gan bumbas kontrolē (64% pret 36%), gan arī izdarītajos sitienos (25 pret 7). Spiedienu uz ''West Ham United'' vārtiem gan neizdevās pārvērst rezultātā uz tablo, mača uzvarētājam tiekot noskaidrotam pēcspēles 11 metru sitienu sērijā.

# ''West Ham United'' futbolisti realizēja visas piecas pendeles, bet ''City'' futbolists Fils Foudens kļūdījās jau pašā pirmajā mēģinājumā, tādējādi Anglijas Līgas kausa ceturtdaļfinālā iekļūstot Londonas klubam.

# 11 metru sitienu sērija bija nepieciešama arī uzvarētāja noskaidrošanai Lesterā, kur Premjerlīgas komandu duelī ''Leicester'' apspēlēja ''Brighton & Hove Albion'' - 2:2 (4:2). Laukuma saimnieki trāpīja pirmās četras pendeles, bet Braitonas kluba rindās Nīls Mopē un Enoks Mvepū sita neprecīzi, Lesterai iekļūstot Anglijas Līgas kausa ceturtdaļfinālā.

# ''Liverpool'' vien spēles noslēdzošajās 30 minūtēs apspēlēja ''Championship'' klubu ''Preston'' ar 2:0. 62. minūtē Takumi Minamino guva pirmos vārtus, bet Divoks Origi 84. minūtē panāca 2:0.

# Minimālas uzvaras arī divām Londonas komandām Totenhemas ''Hotspur'' un ''Brentford'', kas attiecīgi pārspēja ''Burnley'' ar 1:0 un ''Stoke'' ar 2:1.

Anglijas Līgas kauss 1/8 fināls

SpēleRezultātsSpēleRezultāts
Chelsea - Southampton1:1 (4:3)Arsenal - Leeds United2:0
QPR - Sunderland0:0 (1:3)Stoke City - Brentford1:2
West Ham - Manchester City0:0 (5:3)Leicester - Brighton2:2 (4:2)
Preston - Liverpool0:2Burnley - Tottenham0:1

     [+] [-]

, 2021-10-28 14:08, pirms 3 gadiem
..forši, nav ko City visu laiku ņemt šo kausu

     [+] [-]

, 2021-10-30 08:50, pirms 3 gadiem
Es skatījos spēli. No Manchester puses bija liels spiediens. West Ham vārtsargs spēles varonis. Prieks par West Ham uzvaru.