Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Ouvens varētu beigt karjeru, ja ''United'' nepiedāvās jaunu līgumu

Ouvens varētu beigt karjeru, ja ''United'' nepiedāvās jaunu līgumu
Maikls Ouvens
Foto: EMPICS Sport/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas kluba ''Manchester United'' uzbrucējs Maikls Ouvens atzinis, ka apsvērs domu beigt karjeru, ja sezonas beigās klubs viņam nepiedāvās jaunu līgumu.

Pašreizējais līgums ar sarkanajiem velniem Ouvenam ir spēkā līdz šīs sezonas beigām. Spēlētājs atzinis, ka varētu beigt spēlēt, ja ''United'' nepiedāvās jaunu līgumu. Pārrunas par iespējamo līguma pagarināšanu starp komandas galveno treneri Aleksu Fergusonu un 30 gadus veco futbolistu, kurš Mančestrā šogad uzsācis otro sezonu, vēl nav notikušas.

Jāatzīmē, ka nesen Ouvens atkal guva kārtējo savainojumu – paceles cīpslas traumas dēļ viņš nevarēs palīdzēt komandai pāris nedēļas. Kopš ierašanās ''United'', bijušais ''Real'' un ''Liverpool'' spēlētājs Premjerlīgas ietvaros pamatsastāvā uzsācis tikai sešas spēles, un, ņemot vērā to, ka šosezon ļoti veiksmīgi spēlē Havjers Ernandess, Ouvens saprot, ka šī varētu būt viņa pēdējā sezona ''United'' rindās.

''Protams, gribētu palikt, bet tad jums jālūdz trenerim ilgtermiņa līgums. Vēl vairākus gadus varu gūt vārtus, spēlējot šajā līmenī, un labprāt paliktu tādā Top klubā kā ''Manchester United''. Nezinu, vai es gribētu spēlēt vājākā Premjerlīgas komandā. Jā, es varētu gūtu vārtus arī tur, bet , iespējams, man būtu mazāk iespēju to paveikt un mazāk prieka par to,'' iesāk Ouvens.

''Es vienkārši uzskatu, ka mans spēles stils neatbilst komandai, kura spēlē vāji. Arī iepriekš esmu spēlējis lielās komandās un spēlēju katrā mačā, un esmu spēlējis arī komandā, kura spēlē vāji. Tāpēc zinu, ko gribu. Kad spēlē šeit (''United''), tad dari to tik tiešām kvalitatīvi. Pagājušās sezonas lielāko daļu biju gatavs spēlēt, bet tad Līgas kausa finālā guvu savainojumu. Arī šosezon gribēju spēlēt pēc iespējas vairāk, taču šis savainojums bija kā sitiens pa zobiem,'' tā bijušais Anglijas izlases spēlētājs.

Izmantotie resursi:
www.fifa.com

 +11 [+] [-]

, 2010-10-28 16:32, pirms 13 gadiem
Tikai 30 gadi, biju domājis, ka viņš ir vecāks!

  -2 [+] [-]

, 2010-10-28 16:34, pirms 13 gadiem
30 gados vel var spelet!
bet tie savainojumi.....kaut kas lidzigs musu Marianam
varbut uz Liverpool..........

  -1 [+] [-]

, 2010-10-28 16:47, pirms 13 gadiem
vins tak nesen gribeja atkal tikt Anglijas izlasee un tgd beigs karjeru ?
Slēpts komentārs: septembris

     [+] [-]

, 2010-10-28 17:27, pirms 13 gadiem
septembris rakstīja: Tas bija pārsteigums, ka viņš pievienojās MU pirms šīs sezonas, taču tagad vairāk zinot viņu finansiālo situāciju to var saprast. Iespējams arī MU viņu pat paturēs, naudas, lai nopirktu ko labāku vietā viņiem nav un, kad viņš ir vesels un formā viņš var sakarīgi spēlēt.
Nav naudas????
Fērgijam būs 100 milj.

  +1 [+] [-]

, 2010-10-28 17:32, pirms 13 gadiem
ak, mazais Ouvens iecērt kāju grīdā... taču jāsaprot, ka nevienai komandai nav vajadzīgs spēlētājs, kuram ir pastiprināts risks jebkurā brīdī smagi notraumēties un neatgūties visu sezonu. ok, tas var notikt ar jebkuru spēlētāju, taču Ouvenam tā traumu vēsture ir tik gara, ka var saprast arī MU vadību.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-10-28 17:48, pirms 13 gadiem
Lai gan šobrīd gan viņam un Rūnijam ir sasolīti visādi brīnumi, tomēr ilgtermiņā (vairāk nekā gada laikā) MU nebūs naudas, jo pašreizējiem īpašniekiem ir milzīgi parādi, kuru segšanai viņi izmantos tais skaitā MU naudu. Protams, ja klubu pārdos, tas var mainīties. Biznes ir biznes it sevišķi amerikāņiem, kuri atšķirībā no krievu oligarhiem un arābu šeihiem ar naudu nemētāsies
jaanis22 rakstīja: Nav naudas????
Fērgijam būs 100 milj.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-10-28 20:39, pirms 13 gadiem
Jēgas jau nav jaunam līgumam, jo pārāk traumatisks. Lai labāk uzspēlē kādā mazāk prasīgā līgā un beidz karjeru nopietnākā vecumā.

     [+] [-]

, 2010-10-28 21:34, pirms 13 gadiem
Kā viņš aizgāja no Liverpūles,tā sākās šī kādreiz tik lieliskā spēlētāja karjeras lejupslīde Vēl atceros kā viņš 1998.gada pasaules čempī gāja izpildīt pēcspēles pendeli,neatceros pret kuru komandu tas bija,jo tik sen tas bija,bet 18 gados uzticēt izpildīt tik izšķirošā brīdī pendeli daudz ko liecina,jo ne katrs treneris atļautos uzticēt tik izšķirošā brīdī izpildīt pendeli tik jaunam spēlētājam un vēl pie tam Ouvens to arī realīzēja

     [+] [-]

, 2010-10-28 21:38, pirms 13 gadiem
Ferrari Nr.1 in my heart rakstīja: Kā viņš aizgāja no Liverpūles,tā sākās šī kādreiz tik lieliskā spēlētāja karjeras lejupslīde Vēl atceros kā viņš 1998.gada pasaules čempī gāja izpildīt pēcspēles pendeli,neatceros pret kuru komandu tas bija,jo tik sen tas bija,bet 18 gados uzticēt izpildīt tik izšķirošā brīdī pendeli daudz ko liecina,jo ne katrs treneris atļautos uzticēt tik izšķirošā brīdī izpildīt pendeli tik jaunam spēlētājam un vēl pie tam Ouvens to arī realīzēja
"Pendele" bija pats mazākais no tā, ko Maikls tajā spēlē paveica.

     [+] [-]

, 2010-10-29 12:54, pirms 13 gadiem

  +1 [+] [-]

, 2010-10-29 16:39, pirms 13 gadiem
Šāds spēlētājs tik tiešām tagad prasītos Liverpool, protams, ja būtu labākajā formā. Maikls ir tiešām labs spēlētājs, bet Mančestrā vietu izkarot ir grūti un tagad būs vēl grūtāk. Diemžēl. Mierīgi varētu spēlēt jebkurā citā EPL komandā vidusmēra, bet redz, ka negrib.

     [+] [-]

, 2010-11-07 11:41, pirms 13 gadiem
vinjam jau sen bij jaiet uz Vaciju! jau pirms gadiem 3!
tur vinsh vismaz varetu veel paspleet!:p