Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Šīrers izslēdz iespēju strādāt ar "Newcastle"

Andrejs Siliņš

Šīrers izslēdz iespēju strādāt ar "Newcastle"
Alans Šīrers
Foto: Scanpix

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba "Newcastle United" bijušais leģendārais uzbrucējs Alans Šīrers pavēstījis, ka nekādā gadījumā nekļūs par nākamo komandas galveno treneri, kā mēļo britu mediji.

"Newcastle" pagaidu galvenais treneris (līdz oktobra beigām) Džo Kinnīrs neilgi pēc stāšanās amatā paziņoja, ka Šīrers ir gatavs uzņemties ilgstoša galvenā trenera lomu, taču pats Šīrers šo informāciju noliedzis: "Tajā nav nekādas patiesības. Nezinu, no kurienes tādas runas radušās."

Acīmredzot, abu kungu starpā valda zināms saspīlējums, jo Šīrers paudis neizpratni par Kinnīra apstiprināšanu galvenā trenera amatā, kaut vai pagaidu. "Es biju tikpat pārsteigts, kā visi citi par šo faktu," sacīja 38 gadus vecais Šīrers. "Viņš izskatās nedaudz nokaunējies par to, lai gan šī viņam ir lieliska iespēja. Sliktāk jau vairs nevar būt."

38 gadus vecais bijušais futbolists "Newcastle United" komandas rindās izgājis laukumā kopumā 303 mačos, gūstot 148 vārtus. Jau pirms Kevina Kīgana iecelšanas amatā, bija runas, ka Šīrers varētu kļūt par treneri, taču leģendārais kluba futbolists vēl joprojām nevēlas uzsākt darbu citā sfērā.

Izmantotie resursi:
bbc.com