Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Ouvens varētu atstāt "Newcastle United"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Ouvens varētu atstāt "Newcastle United"
Maikls Ouvens
Foto: AFP

Maikls Ouvens, iespējams, ka pēc šīs sezonas atstās savu pašreizējo darba vietu Ņūkāslā, tā ziņo britu izdevums The Guradian.

Šobrīd starp Ouvenu un "Newcastle United" norisinās sarunas par jauna līguma parakstīšanu, taču Maikls nav apmierināts ar viņam piedāvāto līgumu. Šobrīdējais līgums šīs sezonas beigās beigsies, tādēļ Ouvenam būs tiesības atstāt komandu.

Pagājušajā sezonā 28 gadus vecais uzbrucējs saņēma 105 tūkstošus sterliņu mārciņu nedēļā. Acīmredzot pats futbolists vēlas, vai nu palielināt šo summu, vai vismaz saglabāt to, taču pašreizējie kluba vadības piedāvājumi viņa vēlmes pilnībā neapmierina.

Ouvens ilgu laiku tika uzskatīts par vienu no vistalantīgākajiem Eiropas uzbrucējiem, taču biežie savainojumi tā arī nav ļāvuši viņam pilnībā izpaust savu talantu. Savas karjeras laikā viņš ir pārstāvējis "Liverpool", Madrides "Real", kā arī "Newcastle United" komandas. Anglijas izlases sastāvā viņš ir aizvadījis 89 spēles un guvis 40 vārtus.

Izmantotie resursi:
skysports.com

     [+] [-]

, 2008-07-28 17:34, pirms 16 gadiem
Nuu.. Ouvena liimenis ir 3x augstaaks nekaa Newcastle.. taka.. tas tik saprotami..

  +3 [+] [-]

, 2008-07-28 17:53, pirms 16 gadiem
Ouvens ilgu laiku tika uzskatīts par vienu no vistalantīgākajiem Eiropas uzbrucējiem, taču biežie savainojumi tā arī nav ļāvuši viņam pilnībā izpaust savu talantu.

Savā mērā to pašu var teikt par Paharu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja