Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Mustafā spēlēs "Wanderers"

Andrejs Siliņš

Mustafā spēlēs "Wanderers"
Riga Mustafā
Foto: AFP

Anglijas Premjerlīgas futbola klubs Boltonas "Wanderers" parakstījis līgumu ar nīderlandiešu pussargu Riga Mustafā, par kuru lielu interesi izrādīja grieķu "Olympiacos", uz nākamajām trijām sezonām.

Ganā dzimušais Nīderlandes pilsonis Mustafā profesionāļa karjeru uzsāka Roterdamas "Sparta" rindās, taču pirms trim gadiem pievienojās spāņu vienībai "Levante". Tā kā klubs atstāja augstāko Spānijas līgu aizvadītajā seoznā, 26 gadus vecais futbolists meklēja jaunu darba vietu. Pie tam spāņi Mustafā nebija samaksājuši atalgojumu par pēdējiem trim mēnešiem.

Pats futbolists atklājis, ka interesi par pussarga pakalpojumiem izrādījuši vairāki klubi, taču priekšroku devis tieši spēlēšanai Premjerlīgā. ""Real Mallorca" un "Racing Santander" vēlējās ar mani parakstīt līgumus, un ļoti ieinteresēti bija grieķu "Olympiacos", bet spēlēšana Premjerlīgā ir mans sapnis."

Izmantotie resursi:
sportwereld.nl

  +2 [+] [-]

, 2008-07-28 21:26, pirms 16 gadiem
Rīga!

  +1 [+] [-]

, 2008-07-28 22:10, pirms 16 gadiem
Normāls papildinājums!

  +1 [+] [-]

, 2008-07-28 22:26, pirms 16 gadiem
Riga gan areji, gan pec speles stila lidzigs R80, bet MONSTRS! Tiesam labs papildinajums.