Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Ferdinands: "Būšu gatavs"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Ferdinands: "Būšu gatavs"
Rio Ferdinands
Foto: Professional Sport

Anglijas futbola izlases un Anglijas Premjerlīgas kluba "Manchester United" aizsargs Rio Ferdinands uzskata, ka viņš būs pilnībā gatavs komandas Premjerlīgas atklāšanas spēlei pret Ņūkāslas "United".

Ferdinands sagatavošanos jaunajai sezonai uzsāka krietni vēlāk par saviem partneriem, pie tam viņš arī izlaidis komandas pirmās pārbaudes spēles, kas ir radījis bažas komandas galvenajam trenerim Aleksam Fergusonam par Ferdinanda iespējām sasniegt optimālo formu pirms jaunās sezonas sākuma.

29 gadus vecais aizsargs uzskata, ka nespēlēšana pirmajās pārbaudes spēlēs nevarētu traucēt viņam iegūt optimālo formu. Viņš uzskata, ka vēl ir pietiekami daudz laika un spēļu, lai varētu sagatavoties 17. augusta spēlei pret „Newcastle”:

„Es neuzskatu, ka tā ir problēma. Vēl ir pietiekami daudz spēļu, lai sasniegtu optimālo formu. Es būšu tām gatavs. Esmu daudz strādājis pirms došanās uz Dienvidāfriku [komanda tur aizvada treniņnometni – aut.], kā arī es strādāšu ļoti cītīgi treniņos, kad atgriezīšos mājās.”

Izmantotie resursi:
skysports.com