Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Blackpool" nespēj vienoties ar Dikovu

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Blackpool" nespēj vienoties ar Dikovu
Pols Dikovs
Foto: www.skysports.com

Kaspara Gorkša pārstāvētajam klubam "Blackpool" nav izdevies panākt vienošanos ar skotu uzbrucēju Polu Dikovu par tā pievienošanos komandai.

Atgādināsim, ka Dikovs pagājušajā sezonā pārstāvēja "Manchester City" futbola klubu, bet sezonas vidū tika izīrēts "Blackpool", kura sastāvā aizvadīja ļoti veiksmīgu sezonas otro pusi, gūstot vairākus vārtus. Šobrīd futbolists ir kļuvis par brīvo aģentu.

"Blackpool" kluba vadība cerēja, ka izdosies noslēgt līgumu ar 35 gadus veco uzbrucēju, taču Pols ir no tā atteicies, un acīmredzot pievienosies kādam citam klubam. Kā galvenās pretendentes uz līguma parakstīšanu ar skotu tiek minētas "Leicester" un "Toronto" komandas.

"Blackpool" galvenais treneris Saimons Greisons jau praktiski ir atmetis cerības noslēgt līgumu ar Dikovu, tādēļ, ka viņš jau ilgāku laiku nav spējis ar viņu sazināties. Greisons gan atzīst, ka komanda bez papildinājuma neiztiks, jo komandas interešu lokā ir vairāki futbolisti.

Izmantotie resursi:
skysports.com

  +2 [+] [-]

, 2008-07-28 22:26, pirms 16 gadiem
ahh.. bez viņa buus gruuti nu vel Gorkss bye bye.. nuu.. par izdziivoshanu cinisies..

  +1 [+] [-]

, 2008-07-28 23:25, pirms 16 gadiem
Beļakovs nevar iestumt Blekpulā kadu LV čali? Piemeram Kalniņš ir normālās pozīcijās lai varet dragāt pa Angliju vai Karlisonam sagrabināt piķ kurš manu part ja iesjustos ari noanglijas futbola arā nekristu!!!

     [+] [-]

, 2008-07-29 23:03, pirms 16 gadiem
Burch1ks rakstīja: Beļakovs nevar iestumt Blekpulā kadu LV čali? Piemeram Kalniņš ir normālās pozīcijās lai varet dragāt pa Angliju vai Karlisonam sagrabināt piķ kurš manu part ja iesjustos ari noanglijas futbola arā nekristu!!!


Ceru, ka Karlsons neitu uz Blackpool, viņš IR pārāk labs priekš šīs komandas. Blackpool kanapi noturējās Championship līgā. Karlsonam tad jau labāk iet uz kādu Championship aukšgala komandu - Watford vai arī QPR, kur Gorkšs spēlēs. Kalniņš varētu iet uz Blackpool, jo Burnley viņu jau atšuva...

Par Dikovu runājot labs spēlētājs, viņam Blackpool nav ko darīt. Labāk, lai iet uz to pašu Leicester vai arī uz kādu no Premjerlīgas apakšgala komandām...