Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

''United'' pastiprināsies ar Ugarti, uz ''Napoli'' pārdos Maktomineju

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''United'' pastiprināsies ar Ugarti, uz ''Napoli'' pārdos Maktomineju
Manuels Ugarte. Foto: AP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas klubs Mančestras ''United'' vienojies ar Parīzes ''Saint-Germain'' par Urugvajas futbolista Manuela Ugartes iegādi. Tikmēr uz Itālijas A sērijas klubu ''Napoli'' pārcelsies Skots Maktominejs.

Anglijas Premjerlīgas klubs Mančestras ''United'' pussargu rindas papildinās ar Urugvajas futbolistu Manuelu Ugarti. Komanda vienojusies ar Parīzes ''Saint-Germain'' par 50 miljonu eiro lielu transfēru. Tāpat PSG ir iespēja bonusos nopelnīt vēl desmit miljonus.

Ugarte Parīzē pavadīja vienu sezonu, pagājušajā vasarā uz klubu par 60 miljoniem eiro pārceļoties no Lisabonas ''Sporting''. 37 spēlēs visu turnīru ieskaitē Urugvajas futbolists palika bez gūtajiem vārtiem. Jau visu vasaru tika mēļots par viņa iespējamo kļūšanu par ''United'' spēlētāju, taču darījums īstenojies pēc tam, kad ''United'' vienojusies ar ''Napoli'' par Skota Maktomineja pāreju. Tajā klubs iekasēs 30 miljonus eiro. Tāpat nav izslēgts, ka līdz augusta pāreju perioda beigām vienību pametīs Džeidons Sančo.

Urugvajas izlases sastāvā Ugarte laukumā devies 22 spēlēs. ''United'' jauno Premjerlīgas sezonu sāka ar uzvaru pār ''Fulham'' un zaudējumu pret ''Brighton''. Šajā nedēļas nogalē trešās kārtas ietvaros klubam jāspēkojas pret principiālo sāncensi ''Liverpool''.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...