Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Leipciga par "Manchester City" noskatīto Gvardiolu prasa vismaz 100 miljonus

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Leipciga par "Manchester City" noskatīto Gvardiolu prasa vismaz 100 miljonus
Joško Gvardiols svin izcīnīto Vācijas kausu. Foto: Reuters/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas un Čempionu līgas uzvarētāja "Manchester City" vēlas sastāvu papildināt ar horvātu centra aizsargu Joško Gvardiolu, taču viņa pārstāvētā "RB Leipzig" grib nopelnīt vismaz 100 miljonus eiro.

21 gadu vecā Joško Gvardiola līgumā ar Vācijas Bundeslīgas trešo spēcīgāko klubu "RB Lepizig" ir iestrādāta līguma izpirkuma summa, kas pārsniedz 110 miljonus eiro, taču tā spēkā stāsies tikai nākamajā vasarā.

"Manchester City" centra aizsargu vēlas iegūt jau tagad, taču Leipciga nav gatava atkāpties un Gvardiolu prom palaist par krietni mazāku summu. Vācijas klubs prasot vismaz 100 miljonus eiro, vēstī BBC. Starp pašu futbolistu un "City" ritot sarunas, tomēr nepieciešama skaidra vienošanās starp klubiem.

Anglijas čempiones galvenais treneris Peps Gvardiola ir horvāta talanta cienītājs. Gvardiols pērnajā Pasaules kausā aizvadīja pilnīgi visas minūtes un palīdzēja Horvātijas izlasei izcīnīt trešo vietu.

"City" un "RB Leipzig" tikās Čempionu līgas astotdaļfinālā. Angļi bija pārāki ar 8:1, bet sāncenšu vienīgos vārtus guva tieši Gvardiols. Ja Mančestras zilais klubs samaksās prasīto summu, Gvardiols kļūs par pasaulē dārgāko aizsargu. Kopš 2019. gada rekords pieder Harijam Magvairam.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

  -1 [+] [-]

, 2023-06-27 11:53, pirms 10 mēnešiem
Gvardiola
Gvardiols
Autor, kā var sanākt ka abi uzvārdi nav vienādi?!

     [+] [-]

, 2023-06-27 15:29, pirms 10 mēnešiem
oxa rakstīja: Gvardiola
Gvardiols
Autor, kā var sanākt ka abi uzvārdi nav vienādi?!
Tikai tāpēc, ka tie tiešām ir dažādi.
https://en.wikipedia.org/wiki/Pep_Guardiolahttps://en.wikipedia.org/wiki/Joško_Gvardiol