Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Santakruzs vēlas pamest ''Blackburn Rovers''

Santakruzs vēlas pamest ''Blackburn Rovers''
Roke Santakruzs
Foto: AFP

Paragvajas izlases un Anglijas Premjerlīgas kluba ''Blackburn Rovers'' uzbrucējs Roke Santakruzs atkal nācis klajā ar paziņojumu, ka vēlas pamest pašreizējo komandu un pievienoties kādam lielākam klubam.

Santakruzs pievienojās ''Blackburn'' 2007. gadā, pirms tam astoņas sezonas pavadot Vācijas Bundeslīgas klubā ''Bayern Munich''. Lai arī savā debijas sezonā paragvajietis mocījās ar dažādiem savainojumiem, tomēr pamanījās gūt 23 vārtus. Arī šajā sezonā 27 gadus veco uzbrucēju savainojumi nav likuši mierā, taču Premjerlīgas ietvaros 20 spēlēs viņš guvis tikai četrus vārtus.

Santakruza līgumā ir punkts, kas paredz, ka futbolists var pamest komandu šajā vasarā par summu, kas nav mazāka par 20 miljoniem sterliņu mārciņām. Tika minēts, ka Paragvajas izlases spēlētājs varētu pievienoties ''Manchester City'', taču nesen kļuva zināms, ka ''City'' ar komandas galveno treneri Marku Hjūzu priekšgalā par galveno prioritāti šajā vasaras transfēru periodā ir izvirzījuši ''Aston Villa'' uzbrucēju Džonu Kerjū un Santakruzs vairs nav ''City'' uzmanības lokā.

''Jā, es labprāt pārceltos, ja klubs, kurš man piedāvātu līgumu, būtu liels un, ja piedāvātie nosacījumi man būtu apmierinoši,'' Paragvajas radio stacijai ''970 AM'' sacīja Santakruzs. ''Cilvēki ir ieinteresēti, kā izmainīsies vairāku futbolistu dzīve pēc šīs sezonas. Jau tagad klīst dažādas runas par un ap manu turpmāko nākotni, taču, kamēr nekas nav oficiāli, pagaidām komentēt atsakos,'' nopietns savos izteikumos bja paragvajietis.

Zināms, ka ''Blackburn Rovers'' kluba vadība kādu laiku izrādīja nopietnu interesi par ''Barcelona'' 18 gadus veco uzbrucēju Bojanu Krkiču, taču tad, kad pats spēlētājs atzina, ka paliks Barselonā, angļu kluba vadība atkāpās.

Izmantotie resursi:
skysports.com
football.co.uk

     [+] [-]

, 2009-05-27 17:21, pirms 15 gadiem
Nu ja spēlētājs pats vēlas prom, tad jāļauj viņam iet. Neturēs jau ar varu. Problēma ir viena - šī sezona Rokem nebija tā labākā un vai kāds TOP klubs gribēs viņu pirkt par 20 ļimoniem tikai ar cerību, ka nākamgad viņam ies labāk? "United" jau vēl pagājušogad vēlējās Roki pirkt, bet šogad tikt kādā TOP klubā būs grūtāk... Nu, bet vēlu veiksmi, protams!

  +1 [+] [-]

, 2009-05-27 18:22, pirms 15 gadiem
žēl, ka netika viņš pie spēlēšanas Bayern. nu pie nopietnas spēlēšanas. bet nu pārāk jauns viņš bija. patīk šis spēlētājs un domāju, ka viņš tieši tagad iederētos Bayern. lai nu kā, veiksmi ar jauna kluba meklēšanu. ceru, ka tiks labā klubā.

     [+] [-]

, 2009-05-27 18:25, pirms 15 gadiem
šosezon vinja cena nokritās.

     [+] [-]

, 2009-05-27 19:00, pirms 15 gadiem
Kāds no TOP 4 jau met acis uz viņu!