Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Tuhels par pievienošanos "Chelsea": "Nevarēju neizmantot šādu iespēju"

Rūdis Mālmeisters
Rūdis Mālmeisters

Tuhels par pievienošanos "Chelsea": "Nevarēju neizmantot šādu iespēju"
Tomass Tuhels. Foto: Reuters/Scanpix

Vakar Londonas "Chelsea", kas šajā sezonā nav sasniegusi vērā ņemamus rezultātus, oficiāli paziņoja par bijušā PSG stūrmaņa Tomasa Tuhela kļūšanu par komandas galveno treneri. Jau šovakar "Chelsea" gaidāma pirmā spēle jaunā trenera vadībā.

"Jutu, ka šo iespēju nedrīkst laist garām. Tā ir lieliska izdevība strādāt ar ļoti labiem spēlētājiem spēcīgākajā futbola līgā pasaulē. Ar komandu vakar tikos un aizvadījām pirmo treniņu. Esmu ļoti laimīgs šeit," sajūsmināts par iespēju strādāt "Chelsea" bija Tomass Tuhels.

Arī Mančestras "City" galvenais treneris Peps Gvardiola bija priecīgs par vācu speciālista pievienošanos "Chelsea": "Prieks viņu šeit redzēt. Domāju, ka Tomass sasniegs izvirzītos mērķus ar savu komandu. Kad vadīju Minhenes "Bayern", pret Tuhela vadītajām komandām allaž bija sarežģītas spēles, it īpaši, pret Dortmundi, cīnoties par Bundeslīgas titulu." Savukārt Žuzē Mourinju, runājot par vācu trenera pieredzi PSG, bija lakonisks: "Nav iespējams salīdzināt darbu Francijas čempionātā ar Anglijas Premjerlīgu."

Londonas "Chelsea" ar 29 punktiem 19 spēlēs atrodas Premjerlīgas desmitajā pozīcijā. Šovakar Londonas klubam gaidāms mačs pret "Wanderers".

Izmantotie resursi:
https://www.eurosport.co.uk/footbal...
https://www.chelseafc.com/en/news/2...
https://www.football.london/tottenh...

     [+] [-]

, 2021-01-27 20:37, pirms 3 gadiem
Tuheli laikam jau paņēma, lai tiek galā ar saviem tautiešiem Verneru un Havertcu, par kuriem Romka lielu piķi izgrūda...nu un Rīdigeram ar atjaunot vācu valodas zināšanas...Pulisics no Vācijas atnāca arī, bet tas normāli kapā..