Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Aladjērs varētu pamest "Middlesbrough"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Aladjērs varētu pamest "Middlesbrough"
Žeremijs Aladjērs
Foto: AP

"Middlesbrough" uzbrucējs Žeremijs Aladjērs varētu atstāt "Middlesbrough" pēc šīs sezonas, ja komanda izkritīs no Premjerlīgas. Par futbolistu interesi izrāda Itālijas, Nīderlandes, kā arī Spānijas klubi.

"Middlesbrough" šo sezonu aizvada ļoti nesekmīgi, jo pēc aizvadītajām 30 kārtām ir izdevies izcīnīt tikai 27 punktus, kas komandu ierindo 19. vietā 20 komandu konkurencē. 17. vietā, kas garantē vietas saglabāšanu Premjerlīgā, atrodas "Blackburn Rovers", kas "Middlesbrough" apsteidz par četriem punktiem.

Ja "Middlesbrough" izkritīs no Premjerlīgas, komandu varētu atstāt vairāki tās pamatsastāva spēlētāji. Nopietnu interesi par komandas franču uzbrucēju Žeremiju Aladjēru izrāda "Roma", "Fiorentina", "Villareal", kā arī "Twente" futbola komandas. Šie četri klubi par vienu no saviem galvenajiem vasaras transfēru mērķiem uzstādījuši tieši 26 gadus vecā Aladjēra iegūšanu.

Ļoti iespējams, ka šie klubi centīsies futbolistu tikai izīrēt uz vienu sezonu, kas varētu apmierināt arī angļu klubu, jo tam būtu iespēja atgūt futbolistu, ja komandai izdotos atgriezties Premjerlīgā.

Franču uzbrucējs 16 gadu vecumā pievienojās "Arsenal", bet vēlāk spēlējis arī "Wolverhampton Wanderers", "Celtic", kā arī "West Ham" komandās. "Middlesbrough" rindās šosezon futbolists izcēlies tikai ar diviem vārtu guvumiem.

Izmantotie resursi:
skysports.com

     [+] [-]

, 2009-03-26 12:10, pirms 16 gadiem
Arsenalā spēleja tikai kausos kopā ar Baptistu diezgan labi viņi izskatijās(kausa spēlēs),bet līdz pamatsastāvam tomēr kkas pietrūkā!

     [+] [-]

, 2009-03-26 12:33, pirms 16 gadiem
Jā atceros, kad ar baptistu viņi faktiski divatā iznīcināja Liverpool 5-1 laikam un baptista pēc kārtējās rezultatīvās piespēles viņam "pucēja bučus"

     [+] [-]

, 2009-03-26 13:54, pirms 16 gadiem
jaded rakstīja: Jā atceros, kad ar baptistu viņi faktiski divatā iznīcināja Liverpool 5-1 laikam un baptista pēc kārtējās rezultatīvās piespēles viņam "pucēja bučus"
ja biju ari redzejis to speli .....nu zel ka nesanaca viniem isisties uz augsu ka gribetos

     [+] [-]

, 2009-03-26 14:04, pirms 16 gadiem
Beckhem32 rakstīja: ja biju ari redzejis to speli .....nu zel ka nesanaca viniem isisties uz augsu ka gribetos
Baptistam jau izdevās vizsmaz Romā viņs ir viens no līderiem!

     [+] [-]

, 2009-03-26 17:59, pirms 16 gadiem
bija lielas cerības uz viņu liktas. bet jau diezvai, kas nopietns sanāks... nu tāds iuevērības cienīgs. 26 gadi kā nekā ir vecums, kurā jābūt būtu atvērusamies. Middlesbrough žēl... laba komanda, sogad vispār neiet.